INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA LIGA

VIDEO Gol pentru Florin Andone! Atacantul român e într-o superformă: e la egalitate cu Bale, Ronaldo și Griezmann

Getty / Guliver Images
Getty / Guliver Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 16:19

Florin Andone a înscris al 4-lea gol în ultimele 5 etape pentru Deportivo, azi, în partida cu Levante. Practic, meciul cu Real Madrid este singurul de la Crăciun până în prezent când n-a marcat.

VEZI VIDEO!

Atacantul român a fost integralist în acest meci și a reușit să înscrie în minutul 45, când a dus scorul la 2-0. Andone a păcălit defensiva adversă, a primit o pasă în spatele defensivei adverse și l-a executat pe Oier. Adrian deschisese scorul în minutul 19.

Deportivo n-a putut câștiga însă acest meci, pe care l-a jucat în inferioritate numerică din minutul 34, când Celso Borges a fost eliminat.

S-a terminat 2-2, Levante reușind să egaleze pe final. Ivi a marcat ambele golurile ale oaspeților, în minutele 80 și 84. Cele două formații rămân fără victorie de 6 (Deportivo), respectiv 5 meciuri (Levante).

Deportivo ocupă locul 18, cu 17 puncte, cu două în spatele lui Levante și Alaves, care sunt pe pozițiile 16 și 17, locuri în afara zonei retrogradării.

6 goluri 
are Andone în acest sezon de La Liga, fiind la egalitate cu Ronaldo, Griezmann și Bale 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
768145689920470
Patraulea Trandafir  •  27 Ianuarie 2018, 17:03

Sa intelegem ca in poarta la Levante s-a aflat Gigi Becali ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează