INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STANDARD LIEGE - ANTWERP 3-1

VIDEO Răzvan Marin, elogii în presa din Belgia după meciul de vis contra lui Boloni: „Scânteietor, muncitor, energic și precis”

Razvan Marin // FOTO: facebook.com/pg/rmarin18officia
Razvan Marin // FOTO: facebook.com/pg/rmarin18officia

Articol de - Publicat sambata, 30 martie 2019 14:58

Răzvan Marin, mijlocașul de 22 de ani, a făcut un meci impresionant și a fost decisiv în victoria lui Standard Liege cu Antwerp, 3-1, echipa lui Ladislau Boloni. „Transferul la Ajax nu l-a perturbat, ci l-a făcut să-şi elibereze tot talentul. Scânteietor!”, scrie La Dernière Heure.

Răzvan Marin a reușit două pase de gol (Detalii și video AICI) și a fost lăudat din presa din Belgia.  A primit nota 7 în Het Nieuwsblad, a doua a meciului, şi a fost lăudat de La Dernière Heure: „Scânteietor. Suporterii de pe Sclessin l-au ovaţionat la final pentru showul care a lansat echipa spre vârf. Marin a dovedit că viitorul transfer la Ajax nu l-a perturbat deloc. Ba din contră, pare că l-a eliberat încât să-şi arate vineri tot talentul”.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„De departe cel mai bun jucător al gazdelor. Energic, muncitor, precis, a pornit în forţă cu un şut la rădăcina barei, a livrat două centrări de gol şi a fost în toate acţiunile ofensive. Nota 8”, a notat și La Meuse, cotidian belgian.

95de partide are Răzvan Marin la Standard Liege, în care a contribuit la 35 de goluri 

5 goluri şi 7 assisturi are Răzvan Marin în 29 de jocuri din acest campionat la Standard. Şi-a egalat numărul paselor decisive din cel trecut. Cu Mechelen, acum un an, a reuşit trei!

12.000.000 €milioane va plăti Ajax pentru transferul lui Răzvan Marin

 

vEZI și:

VIDEO New York City umilită de Toronto FC » Alex Mitriță a fost integralist și a avut două ocazii uriașe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează