INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STANDARD - BRUGES 2-0

VIDEO Un român iubit! Răzvan Marin, tur de onoare ovaționat la ultimul meci pe arena lui Standard: „Ne vei lipsi, războinicule! Vei fi mereu în inimile noastre”

Foto: Photo News
Foto: Photo News

Articol de - Publicat vineri, 17 mai 2019 10:52

Răzvan Marin a făcut un meci extraordinar la despărțirea de „Sclessin”. Două goluri, unul din penalty, celălalt cu o folha seca de la 30 de metri în stilul Ronaldo. Fanii l-au aplaudat în picioare. Standard a învins Bruges, scor 2-0.

După doi ani și jumătate, Răzvan Marin (22 de ani) se desparte de „Sclessin”. Și ce prestație a avut la ultimul său meci pe stadionul lui Standard! Un gol din penalty și încă unul de ținut minte mulți ani de aici înainte, un șut din lovitură liberă de la 30 metri în stilul Cristiano Ronaldo, o folha seca imposibil de detectat de portarul advers.

Cinci goluri și 3 assisturi de când s-a anunțat transferul

Cu aceste reușite, a decis campioana în Belgia. A învins-o pe Bruges cu 2-0 și i-a oferit titlul lui Genk. „I-a stins lumina lui Bruges! Ce execuție, Marin!”, a exclamat Het Nieuwsblad, care l-a declarat MVP-ul partidei.

De când s-a anunțat transferul la Ajax, a fost și mai bun. Cinci goluri și trei assisturi în ultimele nouă întâlniri.

„Sunt foarte emoționat. Sunt fericit”

La final, toți ultrașii, toți fanii roșii îl așteptau pe „tricolor”. I-au scandat numele și l-au aplaudat în picioare la turul de onoare. Era eroul lor, tânărul român care a impresionat Belgia.

„Sunt fericit”, le-a spus Răzvan jurnaliștilor valoni. Avea lacrimi în ochi. „Sunt foarte emoționat. Am atâtea amintiri”. S-a pozat în fața galeriei. Ultras Inferno erau în delir.

„Îți mulțumim pentru doi ani minunați, Răzvan”

Rețelele de socializare au fost pline de mesajele frumoase dedicate mijlocașului în vârstă de 22 de ani. Toate înconjurate de multe inimi.

„Ne vei lipsi, războinicule! Vei fi mereu în inimile noastre. Casa lui Standard e casa ta. Te așteptăm oricând pe Sclessin”, i s-a transmis. „Îți mulțumim pentru doi ani minunați, Răzvan. Incredibil jucător. Baftă la Ajax!”.

18 goluri a marcat Răzvan Marin în 103 meciuri la Standard în toate competițiile

10 goluri și 9 assisturi are mijlocașul de 22 de ani la Liège în total acest sezon

8 a fost nota primită de Marin în cotidianul Het Nieuwsblad, cea mai mare a meciului

12.500.000 €plătește Ajax pentru „tricolor”, care a semnat un contract pe 5 ani

„Am făcut un lung și minunat tur de onoare, a fost ultimul meci aici. Am făcut multe lucruri bune împreună. Trăiesc o mare emoție. Am simțit mereu sprijinul fanilor la Standard”
Răzvan Marin, mijlocaș Standard

„Ce meci, ce jucător, ce mod de a te despărți de Sclessin! Un final de poveste. Te iubim, Răzvan Marin!” Fan Standard Liège

„El este cel mai bun. Cine mai are nevoie de Frenkie de Jong când îl are pe Răzvan Marin?” Fan Standard Liège

‏ULTIMUL GOL MARCAT DE RĂZVAN MARIN PENTRU STANDARD

 

Vezi și:

VIDEO Răzvan Marin precum Cristiano Ronaldo: gol din lovitură liberă de la 30 de metri + reușită din penalty! Standard a făcut-o campioană pe Genk

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
knuty
knuty  •  17 Mai 2019, 19:31

Roman de etnie ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spanciockfcsb2018
spanciockfcsb2018  •  17 Mai 2019, 17:10

poate singurul fotbalist din ultimi ani care a reusit fara sa treaca pe la Steaua. totusi cred ca este un jucator de calitate indoilenica.

redshow
redshow  •  17 Mai 2019, 17:06
Postat de Dan Pastrama pe 17 Mai 2019, 15:41

nu-l mai umflati cu pompa...la 22 de ani daca esti bun te ia un club mare nu ajax

Ajax a fost tot timpulechipa mare. Acum, in aceasta perioada este mai mare decat multe echipe cu pretentii

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close