STRANIERI    •   KAYSERISPOR - AKHISAR 1-2

VIDEO Șumudică e în criză și a ajuns la 4 înfrângeri la rând! Cum a scuzat ultima înfrângere în Turcia

Marius Șumudică // Foto: Raed Krishan

Marius Șumudică // Foto: Raed Krishan

Marti, 15 Mai

Kayserispor, echipa lui Marius Șumudică, a ajuns la a șaptea înfrângere în opt etape, după 1-2 cu Akhisar, câștigătoarea Cupei Turciei.Resemnat după un nou eșec, antrenorul român a dat vina și pe absența a 5 titulari. ”Nu am prea avut soluții la mijloc și n-am vrut să ne despărțim de fani cu un eșec”. 6 jucători îi pleacă în vară

Marius Șumudică și-a continuat picajul cu Kayseri, bifând a șaptea înfrângere în ultimele 8 etape, 1-2 acasă cu Akhisar, recenta câștigătoare a Cupei Turciei. Antrenorul român, care i-a folosit 90 de minute pe Lung jr și pe Săpunaru, s-a plâns de atitudinea echipei: "Am pierdut mai mult decât un joc, ne-am pierdut motivația. Adversarii au fost mai dornici să evite retrogradarea. Am avut 2-3 ocazii în prima repriză, însă le-am ratat".

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

Termină pe locul 9

Șumi a dat vina și pe problemele de lot din finalul de sezon: "Mi-au lipsit cinci din cei 11 titulari, așa că n-am prea avut de ales la mijloc. Nu a fost deloc ușor să fac echipa și regret că nu am putut să le oferim fanilor o victorie la ultima apariție acasă în acest sezon. A fost un meci diferit".

Kayseri a primit golurile în doar patru minute (69-73), apoi Kravets a redus diferența. A fost depășită și de Kasimpașa și termină pe locul 9. Și cum nu a prins Europa League, 6 jucători pleacă la vară: Badji, Stojiljkovici, William, Gyan, Espinoza și Meleg. 

4 înfrângericonsecutive are Kayserispor. Trupa lui Șumudică n-a mai învins de-o lună, 3-2 cu Genclerbirligi

10e golaverajul lui Kayseri, al patrulea cel mai prost din SuperLig, 42-52, exact la fel cu cifrele lui Akhisar 

Comentarii (3 ) Adaugă comentariu

nea_vanea.60  •  15 Mai 2018, 19:37

Marius, "habar nu ai cat de mic vei ajunge!"

ovialex23  •  15 Mai 2018, 17:46

Parca se lauda ca este antrenorul anului in Turcia acum 2 luni. Eu cred ca ala care tunde gazonul si ala care sterge de praf scaunele stadionului sunt de vina. Ce oameni rai !!!

Alexandru Chis  •  15 Mai 2018, 13:37

S-a crezut prea repede bastan calare pe un cal alb, dar calul l-a aruncat din sa tocmai pe locul noua! Astfel, "sejurul" Sultanului Shumy" s-a incheiat cu un dezastru.

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase