INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

VIDEO Țeapă Maximă?! Stuttgart e un dezastru: 3 înfrîngeri în tot atîtea etape

Maxim a fost dorit în această vară de Swansea, Hamburg și Koln. Dar a rămas șvab
Maxim a fost dorit în această vară de Swansea, Hamburg și Koln. Dar a rămas șvab

Articol de - Publicat duminica, 30 august 2015 00:00

În plan financiar, tricolorul a avut de cîștigat reînnoindu-și contractul. Dar în cel sportiv, deocamdată, e un perdant. El nu joacă, iar VfB se îndreaptă spre retrogradare .

VfB Stuttgart arată ca un avion în vrie. A treia etapă a noului sezon, a treia înfrîngere: 1-4 acasă, ieri, cu Eintracht Frankfurt. Iar Alexandru Maxim, ignorat din nou de antrenorul Alexander Zorniger, a privit neputincios, de pe margine, la chinul echipei sale. Și asta de bine ce tocmai a prelungit cu șvabii pînă-n 2019!

E adevărat, "tricolorul" cîștigă acum dublu: 1,5 milioane de euro anual. Dar în plan sportiv, dezastrul se întrevede la orizont. El a bifat doar 16 minute în noua stagiune, toate în prima etapă. Iar VfB, după cum arată, n-are resurse să mai evite retrogradarea, ca-n precedentele două campionate.

Și dacă șvabii chiar ajung în liga a doua, nimeni nu-i va mai putea garanta mijlocașului de 25 de ani un asemenea salariu.

18e locul pe care-l ocupă Stuttgart în clasament. Ultimul. Zero puncte, 10 goluri încasate în 3 etape  

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dinamo4eva
dinamo4eva  •  30 August 2015, 09:54

Portarul a mancat 2 meciuri . Sportiv , a luat o decizie foarte proasta dupa parerea mea . Nu numai ca se bate pt supravietuire dar si jucatorii nu evolueaza fotbalistic . El juca mult mai bine prin 2013-2014 . Werner a jucat bine la inceput , dupa a regresat , joaca din ce in ce mai prost . Leitner la fel . Cei mai experimentati la fel , Harnik , Ibisevic ... Okazaki dupa ce a plecat a crescut enorm . Trebuia sa puna mai multa presiune pe conducere sa il vanda .

1581870215401957
Andronic Popovici  •  30 August 2015, 09:18

Si ce vina are Maxim ,mai fcseb-istilor ,tot nu-l iertati ca a ignorant fcsb daca el nu a jucat ,sa joace ,dupa care sa va spuneti parerea ,astia au presupun un antrenor si ce face?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close