SPORTURI  »  ALTELE  »  RED BULL NEYMAR FIVE

Ce-a fost și ce-a ajuns! Robert Vîlceanu, de la mare speranță la FCSB la turnee de amatori! S-a înscris la Neymar Five și visează să-l întâlnească pe brazilian

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 09:21

Robert Vîlceanu, fostul fotbalist de la FCSB și Astra, în prezent la Metaloglobus, a câștigat turneul zonal cu echipa sa pentru calificarea la Red Bull Neymar Five.

TAO United, echipa pentru care joacă Robert Vîlceanu și câștigătoarea din 2017 a finalei Mondiale, a învins în ultimul act al fazei pe București pe ABC United, scor 2-1.

Prima etapă s-a disputat în București pe 30 – 31 martie, turneul de calificare continuând apoi în alte 8 orașe: Pitești, Timișoara, Brașov, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Iași, Constanța și Chișinău, în Moldova.

Finala națională este programată în luna iunie la București unde echipele câștigătoare ale etapelor de calificare se vor lupta pentru un loc în Finala Mondială.

România a participat la toate cele patru ediții de până acum la cel mai mare turneu de fotbal 5 la 5 din lume. Vor participa echipe din peste 40 de țări de pe 6 continente. Finala Mondială este programată în luna iulie la Instituto Projeto Neymar Jr, în Brazilia.

În 2017, Tao United a jucat finala pe care a și câștigat-o în prelungiri, cu un gol de aur. Românii s-au întâlnit apoi cu Neymar Jr. și echipa sa și au mai jucat o partidă prietenească.

În turneu se pot înscrie jucători cu vârsta cuprinsă între 16-25 de ani. Nu există portar, iar un meci durează 10 minute.

Citește și:

Românii au scris istorie în Brazilia, chiar sub privirile lui Neymar

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close