SPORTURI  »  ALTELE  »  CANOTAJ

Ce fac sportivii pentru a trece timpul mai ușor în izolare? Cercurile olimpice, desenate pe peretele garajului

Campioana mondială Ionela Cozmiuc și soțul ei, Marius, și el vicecampion mondial, și-au desenat pe peretele garajului, locul de acasă pentru antrenament, cercurile olimpice.
Campioana mondială Ionela Cozmiuc și soțul ei, Marius, și el vicecampion mondial, și-au desenat pe peretele garajului, locul de acasă pentru antrenament, cercurile olimpice.

Articol de - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020 14:06

Campioana mondială Ionela Cozmiuc și soțul ei, Marius, și el vicecampion mondial, și-au desenat pe peretele garajului, locul de acasă pentru antrenament, cercurile olimpice. „E desenul nostru motivațional”, spun ei.

Ce nu fac sportivii acasă, în izolare, pentru a trece timpul mai repede? Canotorii Ionela și Marius Cozmiuc au găsit un mod de a se motiva suplimentar. Între antrenamentele chinuitoare pe ergometru, cei doi soți au desenat pe peretele garajului, locul care a devenit acum sala lor de antrenament, cercurile olimpice.

Cercurile cu capacul de la oale

„Am muncit cam două ore, și eu, și Marius", spune dubla campioană mondială din barca de dublu vâsle, categorie ușoară. Cei doi sportivi au găsit și un mod inventiv de a executa la perfecție cercurile olimpice. „Cercurile le-am făcut cu capace de la oală. O oală mai mare pentru cercul mai mare și o oală mai mică pentru partea de interior", a dezvăluit Ionela. „Am simțit nevoia de o extramotivație. E drăguț să fii acasă, dar eu sper să ne întoarcem cât mai repede la Snagov. Să ieșim cu bărcile pe apă, pentru că acela e antrenamentul nostru adevărat", a adăugat Ionela Cozmiuc. Ionela trage în barcă împreună Gianina Beleagă.

Aflați acasă, la Suceava, cei doi se susțin reciproc și se antrenează în tandem pentru o pregătire mai eficientă. „Când ești la dublu, parcă astfel trece timpul, nu e așa monoton", spune Marius. Și el speră să revină cât mai repede la Snagov, pentru a relua antrenamentele alături de partenerul său din barca de dublu rame, Ciprian Tudosă.

5 medaliiare în palmares Marius Cozmiuc la întrecerile importante: un argint mondial, trei medalii de argint și un bronz la Europene

2 titluri mondialea cucerit Ionela Lehaci-Cozmiuc în carieră: Sarasota 2017 și Plovdiv 2018

Citește mai multe știri din sportul românesc:

Nadine Mirada: înot, Instagram și zeci de foto incredibile! Ea e noua senzație de pe rețelele de socializare

Ce are o campioană olimpică în pod? Ana Maria Popescu a dezvăluit ce a motivat-o între competițiile de la Londra și Rio

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează