SPORTURI  »  ALTELE  »  KAIAC-CANOE

Ioan Bîrlădeanu: “Noul Ministru a mai tăiat cu 25% din bani la toate federaţiile”

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2009 00:00

Prezent astăzi la Călăraşi într-o scurtă vizită, preşedintele Federaţiei Române de kaiac-canoe, Ioan Bîrlădeanu a declarat că anul acesta se aşteată la un număr mai mic de medalii având în vedere faptul că toate structurile sportive au probleme mari cu fondurile. Bîrlădeanu se aşteaptă la un buget mai mic anul acesta cel puţin pentru F.R.K.C.

“Sînt probleme mari cu banii, iar anul acesta noul Ministru a mai tăiat cu 25% din bani la toate federaţiile. Ne aşteptăm la un număr mai mic de medalii.

Ne gândim să obţinem cel puţin 3 sau 4 medalii la Campionatul Mondial din Canada. Ne vom axa mai mult pe competiţiile internaţionale de talie mondială sau europeană”, a spus Bîrlădeanu pentru GSP şi a mai continuat prin faptul că:

“din păcate acum după ce că nu avem bani este din ce în ce mai greu să ajungi la marile întreceri. La o competiţie te costă cel puţin 150 de euro de sportiv înteţinerea pe zi, iar în cazul acesta ne va fi foarte greu”. 

Ioan Bîrlădeanu este din septembrie 2005 preşedintele Federaţiei Române de kaiac-canoe şi unul dintre cei mai buni caiacişti români fiind medaliat cu bronz la JO de la Moscova din 1980 în proba de kaiac simplu 1000m.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  27 Aprilie 2012, 12:13

pentru un antrenament bun nu i-ti trebuie multi bani...1980

Vezi toate comentariile (1)
Comentează