SPORTURI  »  ALTELE  »  CORONAVIRUS

Preşedintele Donald Trump vrea reluarea competițiilor sportive: „M-am săturat să văd meciuri de baseball vechi de 14 ani”

Articol de - Publicat joi, 16 aprilie 2020 14:15

Donald Trump și-a exprimat dorința ca sportul din SUA să revină la normal cât mai repede.

Șeful Statelor Unite ale Americii s-a pronunţat în favoarea unei reluări cât mai rapide a competiţiilor sportive din SUA, oprite din cauza pandemiei de coronavirus, care a lovit puternic ţara sa. „Trebuie să ne reluăm sporturile. M-am săturat să văd meciuri de baseball vechi de 14 ani. De fapt, am avut prea puţin timp să le urmăresc, însă este unul dintre sporturile care îmi lipsesc", a declarat Donald Trump într-o conferință de presă la Casa Albă. 

3dintre cele patru mari ligi sportive profesioniste din Statele Unite, MLB, NHL şi NBA, şi-au suspendat competiţiile ca urmare a expansiunii coronavirusului. NFL ar urma să debuteze în toamnă.

US Open decide în iunie

Joi, oficialii de la US Open au anunțat că urmează să ia o decizie în luna iunie cu privire la ultimul turneu de Grand Slam al anului. Întrecerea este programată a se defășura între 31 august și 14 septembrie.  New York-ul este unul dintre cele mai afectate state de pandemia de COVID-19. 

644.188 de cazuri de COVID-19au fost raportate până joi de Statele Unite ale Americii, dintre care 52.629 de vindecări și 28.579 de decese

Citește și alte știri din sporturi:

Încă o competiție majoră amânată: Turul Franței a fost mutat în toamnă

Alin Petrache, președintele Federației de rugby, se gândește la un scenariu groaznic: „Dacă jucătorii au avut coronavirus cu Georgia?”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează