ALTELE  ·  CORONAVIRUS

Preşedintele Donald Trump vrea reluarea competițiilor sportive: „M-am săturat să văd meciuri de baseball vechi de 14 ani”

Articol de - Publicat joi, 16 aprilie 2020 14:15

Donald Trump și-a exprimat dorința ca sportul din SUA să revină la normal cât mai repede.

Șeful Statelor Unite ale Americii s-a pronunţat în favoarea unei reluări cât mai rapide a competiţiilor sportive din SUA, oprite din cauza pandemiei de coronavirus, care a lovit puternic ţara sa. „Trebuie să ne reluăm sporturile. M-am săturat să văd meciuri de baseball vechi de 14 ani. De fapt, am avut prea puţin timp să le urmăresc, însă este unul dintre sporturile care îmi lipsesc", a declarat Donald Trump într-o conferință de presă la Casa Albă. 

3dintre cele patru mari ligi sportive profesioniste din Statele Unite, MLB, NHL şi NBA, şi-au suspendat competiţiile ca urmare a expansiunii coronavirusului. NFL ar urma să debuteze în toamnă.

US Open decide în iunie

Joi, oficialii de la US Open au anunțat că urmează să ia o decizie în luna iunie cu privire la ultimul turneu de Grand Slam al anului. Întrecerea este programată a se defășura între 31 august și 14 septembrie.  New York-ul este unul dintre cele mai afectate state de pandemia de COVID-19. 

644.188 de cazuri de COVID-19au fost raportate până joi de Statele Unite ale Americii, dintre care 52.629 de vindecări și 28.579 de decese

Citește și alte știri din sporturi:Ea este românca mai bogată chiar şi decât Ţiriac! Fostă Miss România, tânăra are o avere de 3 miliarde de euro
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 2
Turris Tg. Măgurele - FC Argeș
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Atletico Madrid - Mallorca
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1