SPORTURI  »  ALTELE  »  CM SNOOKER

"Sperietura" zilei a trăit-o Mark Williams! În optimi joacă împotriva lui O'Sullivan

Mark Williams (foto: shropshirestar.com)
Mark Williams (foto: shropshirestar.com)

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 aprilie 2012 09:47

Galezul Mark Williams a trecut de sperietura pe care i-a provocat-o chinezul Liu Chuang şi şi-a dat întîlnire cu englezul Ronnie O'Sullivan în optimile Campionatului Mondial de snooker

În ciuda faptului că a fost huiduit de fanii prezenţi la Crucible, după declaraţiile ciudate pe care le-a oferit înaintea turneului, Mark Williams a încheiat prima sesiune la 6-3, după care a urcat scorul la 9-3, pe fondul unui joc consistent. Din acel moment, chinezul Liu Chuang a început să cîştige joc după joc, ridicînd sprîncene în tribune şi provocînd luciri de îngrijorare în ochii dublului campion mondial. Liu a ajuns la 9-6, dar mîndria galezului a "furat" un frame şi a închis meciul.

[O nouă controversă la CM de snooker: "Totul e o mizerie!"]

Mark Williams va juca împotriva lui Ronnie O'Sullivan, un jucător pe care nu l-a bătut niciodată la Crucible. În 2006, " Racheta" l-a învins în sferturi pe galez, în timp ce, în 2008 şi în 2010, succesele au venit în turul secund al competiţiei.

"Nu aş putea să spun că îmi place să joc cu el, fiindcă ar fi o minciună. L-am învins o singură dată în 10 ani. Dar celebrez clipa, fiindcă e un jucător foarte bun. Întotdeauna a jucat bine împotriva mea, chiar şi ultima dată, cînd nu a jucat extraordinar, dar tot m-a bătut", a declarat Williams.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (3)
hunter2oo5
hunter2oo5  •  27 Aprilie 2012, 15:13

Dintre toti jucatorii, pana cum Stephen Hendry a aratat cel mai bun snooker. Desi favoriti mei sunt Ronnie O'Sullivan si Judd Trump, nu vad cum Hendry ar putea pierde acest turneu. Sa speram ca Judd a trecut peste toxinfectia alimentara si ca Ronnie sa joace asa cum numai el stie, iar daca asta o sa se intample vom aveam o finala de vis, Trump - O'Sullivan sau chiar Hendry - O'Sullivan.

detroit_red_dog
detroit_red_dog  •  27 Aprilie 2012, 11:11

"Racheta" va triumfa! Go Ronnie, all the way to the title!

ockiu
ockiu  •  27 Aprilie 2012, 10:07

multa bafta Mark - astept un meci spectaculos ;)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează