ALTELE  ·  UFC 244

UFC 244 // VIDEO + FOTO Jorge Masvidal, victorie cu Nate Diaz după 3 runde! Doctorul a intervenit și a oprit meciul

Duminica, 03 Noiembrie 2019, 10:08

Americanul Jorge Masvidal, 34 de ani, l-a învins pe americanul Nate Diaz, 34 de ani, în gala UFC 244, care a avut loc la Madison Square Garden, în New York, sub privirile președintelui SUA Donald Trump. 

Meciul a fost oprit înainte de startul rundei a patra, la intervenția doctorului. Nate Diaz a fost oprit din a mai lupta după ce doctorul a decis că tăietura de la arcadă e prea periculoasă. 

Potrivit arbitrului, în momentul în care meciul a fost oprit, Masvidal conducea la numărul de lovituri care și-au atins ținta, 139-87. 

După meci, Masvidal a avut o declarație dură:  „I-am spui lui Nate că trebuie să mai luptăm o dată. Nu-mi place să plec așa din ring, când adversarul este conștient. Există doar un mod de-a face asta, după ce le dau «botezul».

Vezi și:

VIDEO + FOTO Saul Canelo Alvarez, noul campion WBO la categoria semigrea! KO violent reușit în meciul cu Sergey KovalevClipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1