SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC 244

UFC 244 // VIDEO + FOTO Jorge Masvidal, victorie cu Nate Diaz după 3 runde! Doctorul a intervenit și a oprit meciul

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 noiembrie 2019 10:08

Americanul Jorge Masvidal, 34 de ani, l-a învins pe americanul Nate Diaz, 34 de ani, în gala UFC 244, care a avut loc la Madison Square Garden, în New York, sub privirile președintelui SUA Donald Trump. 

Meciul a fost oprit înainte de startul rundei a patra, la intervenția doctorului. Nate Diaz a fost oprit din a mai lupta după ce doctorul a decis că tăietura de la arcadă e prea periculoasă. 

Potrivit arbitrului, în momentul în care meciul a fost oprit, Masvidal conducea la numărul de lovituri care și-au atins ținta, 139-87. 

După meci, Masvidal a avut o declarație dură:  „I-am spui lui Nate că trebuie să mai luptăm o dată. Nu-mi place să plec așa din ring, când adversarul este conștient. Există doar un mod de-a face asta, după ce le dau «botezul».

Vezi și:

VIDEO + FOTO Saul Canelo Alvarez, noul campion WBO la categoria semigrea! KO violent reușit în meciul cu Sergey Kovalev

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează