SPORTURI  »  ATLETISM  »  ATLETISM

Urmeaza Beijing!

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2007 00:00

de Andreea Raducan

Discutia mea cu Nicoleta are loc la Rihga Grand Hotel din Osaka, la 45 de minute dupa concurs. Spune ca ii multumeste lui Dumnezeu ca a reusit sa concureze.

“Cit m-am incalzit, dimineata, am aruncat foarte bine, am fost foarte relaxata. Probabil ca asta e explicatia locului patru”. Am intrebat-o daca presiunea pe care i-am transmis-o noi, cu totii, “Nicoleta e sansa noastra la medalie”, a apasat-o. Mi-a spus ca nu da vina pe aceasta situatie. “Undeva, in interiorul meu, mi-am spus ca medalia va fi a mea.

Dorinta asta puternica de a reusi, in finala, la utimele doua aruncari, mi-a adus incordare si n-am reusit sa arunc cel putin la fel de bine ca in calificari”, mi-a explicat Nicoleta Grasu. Care a adaugat ca acesta este imboldul care o ambitioneaza pentru Olimpiada de la Beijing, de anul viitor.

Acum, ca a scapat de emotiile concursului, Nicoleta are un plan bine pus la punct. “Vreau sa vizitez Osaka si orasele vechi din jur. Apreciez gestul organizatorilor de a ne oferi sansa sa le cunoastem mai bine istoria si traditiile. Mergem impreuna la Kyoto?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează