SPORTURI  »  ATLETISM  »  ATLETISM

Urmeaza Beijing!

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2007 00:00

de Andreea Raducan

Discutia mea cu Nicoleta are loc la Rihga Grand Hotel din Osaka, la 45 de minute dupa concurs. Spune ca ii multumeste lui Dumnezeu ca a reusit sa concureze.

“Cit m-am incalzit, dimineata, am aruncat foarte bine, am fost foarte relaxata. Probabil ca asta e explicatia locului patru”. Am intrebat-o daca presiunea pe care i-am transmis-o noi, cu totii, “Nicoleta e sansa noastra la medalie”, a apasat-o. Mi-a spus ca nu da vina pe aceasta situatie. “Undeva, in interiorul meu, mi-am spus ca medalia va fi a mea.

Dorinta asta puternica de a reusi, in finala, la utimele doua aruncari, mi-a adus incordare si n-am reusit sa arunc cel putin la fel de bine ca in calificari”, mi-a explicat Nicoleta Grasu. Care a adaugat ca acesta este imboldul care o ambitioneaza pentru Olimpiada de la Beijing, de anul viitor.

Acum, ca a scapat de emotiile concursului, Nicoleta are un plan bine pus la punct. “Vreau sa vizitez Osaka si orasele vechi din jur. Apreciez gestul organizatorilor de a ne oferi sansa sa le cunoastem mai bine istoria si traditiile. Mergem impreuna la Kyoto?”

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează