SPORTURI  »  AUTO  »  DRIFT GRAND PRIX ROMÂNIA

FOTO Show la Bucureşti cu maşini de-a latul şi cauciucuri arse

Drift Grand Prix România +18   FOTO
Drift Grand Prix România

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2011 19:56

Primul eveniment de drift profesionist, la care au participat cei mai buni piloţi din Europa, s-a desfăşurat sîmbătă şi duminică la Bucureşti, pe platoul amenajat din faţa Palatului Parlamentului. Peste 30 de piloţi din 10 ţări, cu maşini a căror medie de putere a fost de 400 CP, s-au dat de-a latul cu bolizii lor. S-au terminat sute de cauciuri şi s-au consumat mulţi litri de benzină, totul pentru ca derapajele să fie cît mai spectaculoase şi să iasă cît mai mult fum.

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

3.500 de oameni a fost media zilnică la show-urile competiţiei de motorsport din Bucureşti, favoritul publicului fiind Terry Grant, cel mai bun cascador cu maşini din Europa.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează