SPORTURI  »  BASCHET  »  3 LA 3

GALERIE FOTO / Sport Arena Streetball, de 9 ani printre competiţiile de top din Europa!

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 29 august 2013 12:11

Sport Arena Streetball a incheiat in 2013 cel de-al nouălea sezon si se pregateste deja pentru editia aniversara cu numarul zece! Sport Arena Streetball este parte din circuitul mondial FIBA 3x3 World Tour si european FIBA Europe 3x3 EuroTour.

Dupa acesti noua ani bilantul e unul incredibil: zeci de mii de jucatori care au avut ocazia de a participa la competitie, sute de mii de spectatori prezenti, sute de personailtati care au participat la turnee si milioane de vizualizari de pe canalul oficial youtube. In plus valoarea jucatorilor romani de baschet 3 la 3, care an de an reusesc rezultate de exceptie la turneele oficiale FIBA. Castigatori sau finalisti in multe turnee internationale in acesti ani (Rusia, Ungaria, Kosovo, Turcia, Bulgaria, Cehia, etc), au invins nationala USA la Campionatul Mondial din 2012.


Acesti jucatori care in ultimii ani au putut juca si acumula puncte la unul dintre cele mai mari turnee de baschet 3 la 3 din Europa, Sport Arena Streetball sint astazi printre cei mai buni din lume. Conform clasamentului oficial FIBA, Romania are la acest moment 3 jucatori in primii 10 in lume: Catalin Vlaicu, Angel Santana si Catalin Bordei. Rezultatele de mai sus sunt datorate si Federatiei Romane de Baschet si cluburilor din Liga Nationala care au inteles sa sprijine aceasta disciplina.


De asemenea trebuie evidentiata si valoarea competitiilor organizate de catre Sport Arena: ambele echipe calificate in finala FIBA 3x3 World Tour din Turcia in urma Mastersului din Cehia provin de la turnee organizate de catre Sport Arena, dovedind inca o data nivelul ridicat la care au ajuns competitiile de baschet 3 la 3 din Romania.


Campioana Wizz Air Sport Arena Streetball 2013, Bucharest UPB, a ocupat in weekend-ul trecut locul al doilea la FIBA 3x3 World Tour Praga iar castigatoarea de la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, echipa Novi Sad din Serbia terminat prima la Praga. Ambele echipe au obtinut dreptul de participare la marea finala mondiala care va avea loc la Istanbul intre 4 si 5 octombrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează