SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Suspendare drastică primită de vedeta din NBA care flutura pistoale în clipuri live pe Instagram: „E îngrijorător ce a făcut”

Conducătorul de joc al formației Memphis Grizzlies, Ja Morant (23 de ani), a fost suspendat de conducerea NBA timp de 25 de meciuri, după ce acesta a fost implicat în două episoade controversate, fiind suprins ținând în mână arme de foc. 
Foto: Imago
Conducătorul de joc al formației Memphis Grizzlies, Ja Morant (23 de ani), a fost suspendat de conducerea NBA timp de 25 de meciuri, după ce acesta a fost implicat în două episoade controversate, fiind suprins ținând în mână arme de foc. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2023 19:28 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 01:47

Ja Morant (23 de ani), conducătorul de joc al formației Memphis Grizzlies, a fost suspendat de conducerea NBA timp de 25 de meciuri, după ce a fost implicat în două episoade controversate, fiind suprins cu arme de foc în timpul unor clipuri live pe Instagram. 

Haos la finala campionatului dintre Panathinaikos și Olympiakos! Fanii gazdelor n-au mai suportat umilința » Colosala OAKA Arena arată ca după război + titlul s-a dat la „masa verde”
GRECIA
Haos la finala campionatului dintre Panathinaikos și Olympiakos! Fanii gazdelor n-au mai suportat umilința » Colosala OAKA Arena arată ca după război + titlul s-a dat la „masa verde”

Ja Morant, suspendat de NBA pentru 25 de meciuri 

Vedeta trupei din statul Tennessee va rata astfel primele 25 de partide din stagiunea 2023-2024 din NBA, scriu englezii de la Daily Mail. 

Adam Silver, președintele ligii nord-americane de baschet profesionist, a emis un comunicat, după ce pedeapsa primită de Ja Morant a fost anunțată în mod public. 

„După ce, în luna martie, a fost filmat cu o armă într-un club, fapt pentru care a fost suspendat timp de 8 partide, Ja Morant a decis să apară din nou ținând o armă în luna mai, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare. Decizia lui a fost una îngrijorătoare.

Riscul ca alți tineri să imite comportamentul lui Ja Morant este unul extrem de ridicat. Având în vedere aceste lucruri, credem că suspendarea pe care el a primit-o, de 25 de meciuri, este una corectă și transmite un mesaj: astfel de comportament este de netolerat. 

Pentru Ja, baschetul ia pauză o perioadă de timp. Pentru ca acesta să poată reveni pe terenul de joc, el va trebui să participe la un program, în cadrul căruia să înțeleagă riscurile unui astfel de comportament periculos”, sse arată în comunicatul lui Adam Silver, potrivit sursei citate. 

Ja Morant, reacție după ce NBA l-a suspendat

La rândul lui, Ja Morant a transmis un scurt mesaj, în care a ținut să-și ceară scuzele pentru faptele sale. 

„Am avut destul timp să mă gândesc la ce am făcut și am realizat cât de mult rău am cauzat în jurul meu. Vreau să îmi cer scuze celor din NBA, fanilor echipei, colegilor mei și orașului Memphis. 

Vreau să le adresez câteva cuvinte și lui Adam Silver, Zach Kleiman (n.r. - directorul lui Memphis Grizzlies) și Robert Pera (n.r. - proprietarul echipei), persoane care mi-au oferit oportunitatea de a fi un sportiv profesionist și care m-au sprijinit tot timpul. Le cer scuze pentru răul pe care le-am provocat. 

Îmi cer scuze și copiilor care se uită la mine ca la un model. Vă promit că voi fi o persoană mai bună. Am un mesaj și pentru sponsorii mei: vă promit că voi fi o imagine mai bună pentru brandurile pe care le reprezint. 

Doresc să le spun fanilor mei că mă voi revanșa. Îmi voi petrece vacanța și începutul de sezon continuând să mă concentrez asupra sănătății mele mintale, dar și asupra deciziilor pe care trebuie să le iau în viață. 

Mă voi și antrena, pentru a fi pregătit în momentul în care voi reveni pe teren. Știu că ai mei coechipieri nu vor avea o misiune ușoară și îmi pare rău că nu voi fi alături de ei în primele meciuri. 

Sper că îmi veți acorda șansa de a vă arăta că sunt o persoană bună”, a transmis americanul. 

Citește și: 

Wim Fissette revine! Fostul antrenor al Simonei Halep va colabora cu o jucătoare în plină ascensiune

Se dă trofeul în Liga Campionilor! 4 superechipe se luptă pentru supremație în handbalul masculin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
razvyyc
razvyyc  •  18 Iunie 2023, 16:26

Draymond Green îl calcă în picioare pe Sabonis și primește doar o etapă iar Kyrie Irving sau Ja Morant primesc zeci de etape pt comportament în afara terenului de joc. Se transformă și baschetul ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează