SPORTURI  »  BASCHET  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

FOTO Junior Moraes și toţi străinii de la Șahtior se îndreaptă către România » Cum au reușit să fugă de războiul din Ucraina

FOTO: Facebook @Oana Vădeanu +29   FOTO
FOTO: Facebook @Oana Vădeanu

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 februarie 2022 19:21 / Actualizat sambata, 26 februarie 2022 19:32

Fotbaliștii străini din lotul lui Șahtior, vicecampioana Ucrainei la fotbal, au părăsit capitala Kiev și se îndreaptă spre România.

Toți românii care activau în fotbalul ucrainean au reușit să ajungă pe teritoriul României. Astăzi, și străinii din lotul lui Șahtior au găsit o metodă de a fugi din calea războiului, cu un tren special. Vor ajunge în Cernăuți, apoi vor trece granița spre România.

Informații de ultim moment din Ucraina trimise pe adresa Gazetei: „Avem nevoie de vocea voastră! Au fost distruse clădiri civile, inclusiv o grădiniță”
RĂZBOI
Informații de ultim moment din Ucraina trimise pe adresa Gazetei: „Avem nevoie de vocea voastră! Au fost distruse clădiri civile, inclusiv o grădiniță”

Junior Moraes și colegii de la Șahtior fug de războiul din Ucraina

Fotbaliștii lui Șahtior, printre care și Junior Moraes, fostul atacant al Gloriei Bistrița, au fost colegi de călătorie cu românca Oana Vădeanu: „Jucătorii din Doneţk și familiile lor au ieșit din Kiev. Sunt în trenul spre Cernăuți și apoi spre România”.

Junior Moraes și toţi străinii de la Șahtior se îndreaptă către România » Cum au reușit să fugă de războiul din Ucraina
FOTO: Facebook @Oana Vădeanu

Roberto De Zerbi, antrenorul italian al lui Șahtior, nu ar fi reușit să plece din Kiev, potrivit publicației Football Italia. Roberto De Zerbi a fost jucător la CFR Cluj.

VIDEO Cosmin Bărcăuan, fost fotbalist la Șahtior: „Am prieteni în Ucraina care trec prin momente grele”

Citește și alte știri despre războiul din Ucraina:

Fotbalul din Spania face un apel la pace » Mesajul „Opriți războiul”, afișat pe grafica meciurilor din La Liga

În timp ce toată lumea părăsește Ucraina, antrenorul lui Sheriff Tiraspol vrea să meargă acolo: „Sunt mândru de poporul meu care-și apără țara!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
leu.mr
leu.mr  •  27 Februarie 2022, 08:47

Arata intr-adevar obositi si tristi

fanu2
fanu2  •  26 Februarie 2022, 19:40

..si uite acum aflam de ce a pornit Putin razboiul : ca astfel Dinamo sa-i poata "inmatricula" pe astia pentru a se salva de la retrogradare :))). Ah da, si la insistentele lui Becali-ca sa scape Florinel de tarasenia cu permisul de conducere. Poate fi o coincidenta, dar noi mai credem in coincidente?! :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează