SPORTURI  »  BOX  »  BUTE DOPAT!

Detalii incredibile: substanța cu care a fost prins dopat Bute era interzisă de WADA de 8 ani și a fost testată mai mult pe șoareci de laborator!

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2016 01:01

Lucian Bute a fost găsit dopat cu o substanță denumită ostarină după meciul cu Badou Jack. (DETALII AICI) Aceasta ajută la prezervarea masei musculare sau mărirea ei, refacerea articulațiilor, creșterea forței și a anduranței. 

"Ostarina este un modulator selectiv al receptorilor androgenici (SARM - selective androgen receptor modulator) produs de GTx Inc., care se află înca în stadiul de dezvoltare (cel puțin la nivel oficial).

SARM fac exact ceea ce le spune și numele. Un compus (nu un steroid anabolic) care are capacitatea de a stimula receptorii androgeni (la fel ca steroizii anabolizanți și androgeni).

Fiind un produs încă în dezvoltare, marea parte a testelor au fost făcute pe rozătoare și doar câteva pe oameni. Cu toate acestea, a fost folosit de un numar mare de oameni, cu scopul de a își îmbunătăți aspectul fizic", e descrierea mai exactă de pe site-ul steroizi.ro. 

SARM ar fi fost interzis de către Agenția Mondială Anti-Doping din ianuarie 2008.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
sibelius
sibelius  •  27 Mai 2016, 14:02
Postat de cobra_z pe 27 Mai 2016, 09:11

ma uit la comentarii si imi dau seama de ce romania e cea mai corupta si fara identitate tara, in care oricine poate sa dea cu noroi iar gloata indiferent de afirmatie se repede sa acuze ca o turma pe pajiste...nimeni nu se gandeste ca poate bute a fost lucrat de stafful sau sau al adversarului...nuuu...e roman inseamna ca e hot,scarbos,***,***...pai va meritati soarta cobailor, toti care puneti botul si dati intr-un om pur si simplu ca e din aceeasi tara cu voi. imi e scarba de reactiile voastre...toti purtatorii de capete fara creier ar trebui interzisi la vot, dar tocmai voi , turma aprobati orice vi se indica mai ales daca e impotriva voastra si de asta am ajuns aici , ca Romania lui Decebal si Traian,Mircea cel Batran, Mihai Viteazul sau Cuza sa fie privita ca o tara din lumea a 3-a...din cauza voastra, ca va scuipati intre voi, doar fiindca semanati

Da, da...Bute e direct din osul lui Mihai Viteazul, iar singurii romani care se dopeaza sunt aia de la Steaua, nu?

capca1
capca1  •  27 Mai 2016, 10:21

Aaa, acuma are logică: medicamentul e pentru șoareci pe care se fac experimente, la fel cum canadienii au experimentat , cu Bute, cum poți face dintr-un boxer fricos campion mondial !

lacatusdinamovistu
lacatusdinamovistu  •  27 Mai 2016, 09:32

Ieri a aparut o stire ca am fost testat pozitiv pentru o substanta interzisa dupa meciul cu Badou Jack. Nu am amanunte pentru ca nu ma primit inca rezultatul oficial al laboratorului folosit de catre comisia atletica din WASHINGTON. Personal, eu sunt surprins si dezamagit de aceasta stire. Am o lunga cariera in spate si am fost testat anti-doping de zeci de ori fara sa am vreodata un test positiv. Comform protocolului va avea loc un nou test la esantionul "B" si voi astepta acest nou test inainte sa fac alte comentarii. Nu am folosit niciodata substante interzise si sunt convins ca se va face lumina in acest dosar.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează