SPORTURI  »  BOX  »  FLOYD MAYWEATHER VS. MANNY PACQUIAO

Floyd Mayweather explică de ce n-a riscat deloc cu Manny Pacquiao: ”Sînt un luptător calculat, nu puteam să-l atac încontinuu”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2015 08:37

Floyd Mayweather l-a învins pe Manny Pacquiao în cel mai așteptat meci din ultimii 10 ani. Filipinezul contestă însă victoria.

”E un luptător extraordinar. Acum am înțeles de ce e în fruntea lumii boxului. Știam că o să cîștige cîteva runde, dar l-am ținut în afară.

N-am fost lovit clar, l-am lăsat să mă lovească, însă am știut să mă apăr. Sînt un luptător calculat. Tata voia să fac mai mult, însă Pacquiao e foarte bun. Nu puteam să-l atac încontinuu”, a spus Floyd Mayweather.

Americanul insistă că își va pune mănușile în cui la finalul acestui an: ”Ultima mea luptă e în septembrie. După care e cazul să mă retrag”.

Citește și

Mayweather e REGELE » Americanul l-a învins la puncte pe Pacquiao

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
legend31
legend31  •  03 Mai 2015, 18:59
Postat de Costica Muresan pe 03 Mai 2015, 10:12

rursine albitrilor ba daca in america faforizeaza ce sa mai zicem in romanica e cum joaca stoia si nu ea bataie de la nimeni cu albitri hu hu

Prietene, boxul nu e doar bataie si cine incearca sa dea mai mult, trebuie sa fii inteligent, sa stii cand sa te bagi si sa fugi, mai multe lovituri ale lui Floyd si-au atins tinta decat ale lui Paquiao, uita-te si la statistici. A meritat victoria americanul.

686252841497730
Costica Muresan  •  03 Mai 2015, 10:12

rursine albitrilor ba daca in america faforizeaza ce sa mai zicem in romanica e cum joaca stoia si nu ea bataie de la nimeni cu albitri hu hu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează