SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE - JEAN PASCAL

Lucian Bute a clarificat situaţia! Ce spune despre retragere şi felul în care a luptat cu Pascal

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 ianuarie 2014 12:01

Lucian Bute a vorbit după înfrîngerea din această dimineaţă cu Jean Pascal.

Sportivul român a răspuns la toate întrebările care îi frămîntau pe români, cu privire la retragere sau la felul în care a abordat partida împotriva haitianului.

"Nu cred că mă voi retrage. Dar trebuie să analizez bine situaţia, să văd meciul, să stau de vorbă cu promotorul şi antrenorul şi vom decide împreună ce vom face, dar nu cred că mă voi retrage.

Am nevoie de o vacanţă, de odihnă. Lucrul cel mai important în momentul de faţă este să mă odihnesc, să-mi revin şi să trec peste acest moment. Sînt convins că voi trece şi mergem mai departe", a spus Bute la DigiSport.

"Nu mi-a fost teamă, era refăcut braţul, am lovit cît am putut, cînd am putut să lovesc cu stînga am dat 100%.

Nu am avut nici o durere, în momentul de faţă nu simt nici o durere. Lucrurile erau probabil reţinute în subconştientul meu, în mintea mea", a mai spus sportivul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
id_valentin
id_valentin  •  20 Ianuarie 2014, 00:35
Postat de movul29 pe 19 Ianuarie 2014, 16:47

Indiferent de ce a făcut in meciul ăsta Bute merită respectul și susținerea tuturor românilor! Cred că indiferent dacă se va retrage sau va continua Bute tot va fi un superstar... Pascal este in putere acum dar nu m-a impresionat, cu putin curaj Bute il făcea KO! Îi doresc lui Lucian succes în orice va hotărâ!

Eu cred ca lucian il facea ko, doar daca ala lupta legat la ochi...

id_valentin
id_valentin  •  20 Ianuarie 2014, 00:33
Postat de gametable08 pe 19 Ianuarie 2014, 16:28

Pai trage de timp,ca sa dea impresia ca el a mai vrut dar datorita varstei nu mai poate si sa ramana cu 2 hai maxim 3 infrangeri,asa daca are 2 3 meciuri pe an o sa ia bataie si o sa se duca pe pustiu palmaresul :))

:):):):):) Bai pe bune, hai ca sunteti prea rai...prea facem misto asa usor...nu ca glumele nu sunt foarte reusite, dar e pacat totusi sa ne batem joc de lucian chiar asa...

catalin_radovici
catalin_radovici  •  19 Ianuarie 2014, 19:49

"Nu cred că mă voi retrage. Dar trebuie să analizez bine situaţia, să văd meciul, să stau de vorbă cu promotorul şi antrenorul şi vom decide împreună ce vom face, dar nu cred că mă voi retrage. ... Sînt convins că voi trece şi mergem mai departe", a spus Bute la DigiSport. pe care o luam de buna luci???

Vezi toate comentariile (18)
Comentează