SPORTURI  »  BOX  »  PLANURI DE VIITOR

Rudel Obreja a demarat discuţiile pentru organizarea meciului în care Lucian Bute îşi va unifica centurile

Lucian Bute si Rudel Obreja
Lucian Bute si Rudel Obreja

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 19 iulie 2011 17:16

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a declarat că a început demersurile pentru ca partida pe care Lucian Bute o va susţine în primăvara anului viitor pentru unificarea centurilor să aibă loc la Bucureşti, anunţă mediafax.

"Sînt obligat ca după gala "Campion pentru România" să încerc să fac ceva şi mai mare. E un plan fantasmagoric, dar trebuie să încerc asta. Bugetul va fi mult mai mare decît cel pentru această gală, dar o mare problemă e reprezentată de contractul pe care Lucian îl are cu Showtime. Oricum, avem sprijinul lui Lucian şi al Inter box", a spus Obreja.

În cazul în care Lucian Bute îşi va apăra la 5 noiembrie titlul mondial IBF, cel mai probabil în faţa americanului Kelly Pavlik, pugilistul român îl va întîlni în primăvara anului viitor pe învingătorul turneului SuperSix, ce se va disputa între americanul Andre Ward şi britanicul Carl Froch.

"Sper din tot sufletul să mai am ocazia să boxez în România. O să vin cu mare drag de fiecare dată cînd mi se va oferi această ocazie. Îmi doresc acel meci pentru unificarea centurilor. Sper să se întîmple anul viitor. Mi-am apărat centura de opt ori şi sper să o fac în continuare de încă opt ori", a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Sala Radio, Lucian Bute.

Lucian Bute a participat, marţi, la Sala Radio, la o sesiune de autografe, sportivul român primind cu această ocazie o monedă de 10 lei din partea preşedintelui-director general al Radio România, Andras Istvan Demeter.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
dinamir
dinamir  •  19 Iulie 2011, 22:29
Postat de andreielec pe 19 Iulie 2011, 17:14

hai sa inceapa sclavii, gen tolontan, cum dom'le sa coste atatia bani o gala???anul trecut cand guvernul n-a organizt gala din lipsa de bani au comentat toti papagalii ca de ce n-au dat bani, cand s-a dat ca de ce s-a dat.sa va fie rusine usl-inosilor

si ce ii impiedica pe trustul intact sa organizeze gala ca de are bani dl.voiculescu.sa nu mai iasa tolontan in fata ca se cheltuiesc banii publici.

florin.radu
florin.radu  •  19 Iulie 2011, 21:00

cand aud de rudel obreja imi vine sa vomit ... bute scapa de taganu rudel pana nu e prea tarziu. tiganu asta nu merita nici 2 lei din banii pe care-i castigi cu truda ta. nu te baga in tarate ca te mananca porcii. cand n-o sa-i mai dai cascaval o sa arunce cu rahat in tine ca asa fac rromii astia dubiosi gen rudel

blaustein
blaustein  •  19 Iulie 2011, 17:38

Putine sanse parerea mea, mai ales ca si Lucian si Interbox au spus ca vor incerca sa-l faca cunoscut pe Lucian in SUA, si nu cred ca Pavlik si echipalui vor accepta asta niciodata. Ca sa nu mai spun ca probabil Lucian a ramas cu un gust amar dupa unele discutii care au avut loc ulterior

Vezi toate comentariile (7)
Comentează