SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL FRANȚEI 2015

VIDEO Moment rușinos în Turul Franței: Chris Froome a fost scuipat de un spectator!

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iulie 2015 23:44

Incident oribil în Turul Franței, acolo unde liderul competiției, britanicul Chris Froome, a fost scuipat de unul dintre spectatorii aflați pe marginea șoselei în etapa a 19-a.

Întîmplarea nefericită vine după ce, în urmă cu cîteva etape, rutierul lui Sky a fost atacat cu pahar cu urină. 

Momentul a fost sesizat de postul de televiziune danez TV2 Sport, care a remarcat fanul care a făcut gestul rușinos. Froome este acuzat de mai mulți fani ai ciclismului de dopaj, mai ales că rutierul britanic domină autoritar Marea Buclă. 

În ciuda probelor pe care echipa Sky le aduce pentru a demonstra nevinovăția tricoului galben, mai mulți spectatori de pe șosea au avut gesturi suburbane la adresa lui Froome. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
z3tis
z3tis  •  25 Iulie 2015, 12:45

Sucul de portocale a lui Armstrong era si mai slab decat pipilicul lui Froome. Tipul asta(Froome) dezvolta o forta incredibila pentru o perioada extrem de indelungata. Nu are cum sa fie curat. Inca de la al doilea an al lui Armstrong am zis ca si respectivul merge pe "kerosen" si pana la urma s-a dovedit ca asa era. Imi e dor de tururi cum a fost Vuelta acum doi ani, in care nu stiai cine va castiga pana la ultima etapa.

bogdansim
bogdansim  •  25 Iulie 2015, 10:04

Habar nu ai despre ciclism ! Esti doar un alt hater cu educatie primita "la fara sa vrei " ...

zidane92
zidane92  •  25 Iulie 2015, 09:19
Postat de botizann pe 25 Iulie 2015, 07:48

Porte pleaca in toamna de la Sky , Thomas , Khennaugh Si Bosweld sunt pe lista ... Culmea Porte , Nieve Si Pouels atata Mai cataratori decat astia ...dar nu sunt britanici

Sky are deja 5 transferuri facute:Landa,fratii Izagire,Inxausti si Kwiatkowski + camarila de acolo thomas,kennaugh,stannard,konig,nieve,poels,nick roche asa ca stati linistiti la anul sky va fi de 10 ori mai puternica!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează