SPORTURI  »  FORMULA 1  »  CORONAVIRUS

Al doilea caz de coronavirus în Formula 1 » Ce curse au fost amânate până acum

Articol de - Publicat luni, 16 martie 2020 20:06

Un membru al echipei Pirelli, furnizorul oficial de cauciucuri al F1, a fost testat pozitiv la coronavirus, în Melbourne.

Este al doilea caz, după cel al unui angajat de la McLaren, care a dus la anularea Marelui Premiu al Australiei de weekend-ul trecut, primul din sezonul 2020. Pirelli a anunțat într-un comunicat că persoana în cauză „urmează protocolul recomandat de autoritățile sanitare” și că „nu a avut contact cu terțe părți care să necesite măsuri preventive speciale din partea altor persoane”. 

Curse amânate în Formula 1

Primele patru curse, Australia, Bahrain, Vietnam și China, au fost deja amânate și se așteaptă ca aceeași soartă s-o aibă și următoarele două, Olanda și Spania, programate pe 3, respectiv 10 mai. Diriguitorii F1 au anunțat că speră să poată porni sezonul în Europa la finele lunii mai. Totul depinde însă de cum va fi situația pandemiei de COVID-19 în perioada următoare.

Vezi cum e afectat fotbalul românesc de coronavirus:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează