SPORTURI  »  HANDBAL  »  BLOGSPORT

Boicotarea naționalei! Marian Ursescu pune la zid Federația Română de Handbal după ultima decizie, care permite cluburilor să lase jucătoarele fără bani

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 00:00

E o rușine ce se întâmplă. Handbaliștii sunt practic niște sclavi care trebuie să muncească.

Nu se știe dacă vor fi și plătiți sau renumerați pentru ceea ce ei fac. Sunt la cheremul cluburilor și al oamenilor din fenomen. Au obligații, nu și drepturi! E strigător la cer având în vedere că șeful Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, e un fost jucător, iar în federație lucrează alți foști mari handbaliști. La telefon, o jucătoare care a lucrat șase luni gratis, cu suspine în glas, îmi spune: "Domnul Dedu a fost și el jucător. I-ar fi plăcut ca Barcelona să nu-l fi plătit?".

Clujul nu e un caz singular. Urmează HCM Baia Mare. Jucătoarele de acolo au restanțe de 3-6 luni! Și sunt șanse minime de a-și mai primii banii. Edilii băimăreni pregătesc o altă echipă, iar cea veche va fi îngropată. La fel și datoriile! Ce se va întâmpla însă cu jucătoarele?

Ce ar spune domnul Dedu dacă Paula Ungureanu, Ionica Munteanu, Valentina Elisei Ardean, Luciana Marin, Gabriela Perianu, Ana Maria Tănăsie, Gabriella Szucs, Patricia Vizitiu, toate componente ale echipei din Baia Mare, handbaliste neplătite, îi vor spune curând că nu vor mai veni să îmbrace tricoul echipei naționale? De ce? Pentru că nu sunt apărate! Pentru că sunt batjocorite de o federație și de niște federali care trăiesc pe spatele lor!

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (2)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  28 Martie 2016, 10:51

Ryde era curtat de peste 5 ani de Gatu, a fost o mutare comuna Gatu-Dedu .

red77
red77  •  28 Martie 2016, 09:08

doar nu v-a facut impresia dedu de om cu mare caracter ! nu stiu cum s-a reusit fortarea lui sa puna antenor strain la feminin dar probabil a fost un compromis in alte conditii ( poate asta in cauza ) . la masculin continuam cu marele aihan omer . acolo mafia pare mai puternica

Vezi toate comentariile (2)
Comentează