HANDBAL  ·  DECLARATII

Cristina Neagu a răbufnit și îl face praf pe Tadici: "Ne-a jignit! El vorbea cu noi cu «bă, fetelor»"

Miercuri, 23 Decembrie 2015, 12:49

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a CM de Handbal feminin, a răspuns dur acuzațiilor făcute de Gheorghe Tadici, fostul selecționer.

"Nu este normal să aștepți prima înfrîngere și să vii la TV să dai în oameni, mai ales cînd esti din lumea handbalului, iar unii au lucrat pînă nu demult cu noi. Mă refer la declarația fostului selecționer (n.r. Gheorghe Tadici).

Să nu creadă lumea că ne-am mobilizat după criticile lui. Am făcut-o pentru noi, pentru că doream să facem performanță. Starea în care ne aflam toate după acele înfrîngeri aș descrie-o folosind un singur cuvînt: jignire.

Pe domnul Tadici l-aș întreba ce comentarii poate avea un om despre educația altcuiva, cînd el vorbea cu o națională feminină cu «bă, fetelor?». A văzut toată lumea", a spus Neagu potrivit Mediafax.

"Este o mare jucătoare, are calități native, dar uită de unde a plecat și dă în antrenorii români ori de cîte ori are ocazia. De parcă a învățat să joace handbal la ea acasă, în balcon. Este o problemă care ține de educație, de caracter, chiar dacă are un IQ foarte ridicat. Eu am promovat-o la echipa națională, dar nu aștept recunoștință de la nimeni"Gheorghe Tadici”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (21)

Pompiliu Muscalu  •  24 Decembrie 2015, 21:32

Cand vorbeste CRISTINA NEAGU, toti ceilalti trebuie sa taca. Ea e cea mai buna handbalista a lumii, iar latraii de gen tadici pusi in cusca de hingheri... Superb gestul lui Cosmin Baleanu, sarut-mana, Cristina!

mishu_74  •  24 Decembrie 2015, 16:00
Postat de 1745flo pe 23 Decembrie 2015, 14:49

Nu-l simpatizez pe Tadici, dar... Sa zici ca a te adresa in calitate de antrenor cu *ba fetelor* e jignire, mi se pare exagerat! Cum trebuia sa li se adreseze? Cu *altetelor voastre regale*? Era o vorba romaneasca care zicea ca "s-a suit scroafa-n copac"!

Incearca si tu sa prinzi esenta mesajului.Cristina nu s-a referit ca le-a jignit zicandu-le '' bah, fetelor''. el jignea altfel, se cunoaste modul de antrenorat al lui Tadici. Dar cand incepi propozitiile cu apelativul ''bah'' ti se cunoaste lejer gradul de cultura si educatie.La asta s-a referit Neagu, nu ca le jignea cand le spunea astfel.Dar s-ar putea ca si tu sa te exprimi astfel si de aia nu sesizezi diferenta.

mutu57  •  23 Decembrie 2015, 21:53

Tadici stie handbal dar nu stie sa se comporte. Marlania nu mai trebuie acceptata, mai ales la adresa femeilor. Suntem in 2015, cum a spus Trudeau. Bravo fetelor ca nu se mai lasa bruftuluite. Bravo federatiei ca a gasit un antrenor (Ryde) care stie si handbal si are si maniere civilizate.

Vezi toate comentariile (21)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1