SPORTURI  »  HANDBAL  »  TURNEUL PREOLIMPIC

Alexandru Dedu a răbufnit la revenirea în România: „Să le fie rușine, ne așteptam la altceva”

Alexandru Dedu, președinte FRH
Alexandru Dedu, președinte FRH

Articol de - Publicat luni, 22 martie 2021 13:00 / Actualizat luni, 22 martie 2021 13:31

Președintele FR Handbal este revoltat de maniera de arbitraj a cuplului danez în meciul cu Norvegia. ”Să le fie rușine!”

Vădit iritat și supărat după ratarea calificării României la Jocurile Olimpice, președintele Alexandru Dedu a făcut primele declarații la revenirea echipei pe aeroportul Henri Coandă. „Este greu, este trist să câștigi un meci și să nu te califici. Avem jucătoare cu mare experiență care au mai trecut prin asta. Calificarea am pierdut-o cu Norvegia când noi nu am făcut un joc reușit”, a spus șeful FRH.

Alexandru Dedu pune tunurile pe arbitraj

Dedu a declarat apoi că „nu vreau să nu mă antepronunț, o să facem o analiză a arbitrajului, dar mie mi s-a părut că nu a fost OK. În cazul în care ceea ce cred că am văzut, se adeverește, o să analizăm asta într-un colectiv de profesioniști, vom face o adresă către IHF apropo de acest lucru”, a subliniat Dedu.

Președintele handbalului românesc a comentat și insinuările norvegienilor apropo de o înțelegere între România și Muntenegru. „Să le fie rușine, de la oamenii din nord ne așteptăm la un anumit tip de comportament! După arbitrajul pe care l-au avut au curajul să vorbească în felul ăsta? Să le fie rușine!”

Alexandru Dedu a răbufnit la revenirea în România: „Să le fie rușine, ne așteptam la altceva”
Echipa României de la Podgorica FOTO Sorin Pană

Dedu a avut o ultimă ședință cu jucătoarele pe aeroport, la aterizare. Nu a răspuns la întrebarea vizavi de viitorul lui Adi Vasile la echipa națională și nici de o eventuală demisie. „Din gură este foarte ușor. Cred că răspunsul la întrebările astea le găsiți la jucătoare și jucători!”

Mai multe știri din handbal:

Adi Vasile, pus la zid de Mariana Tîrcă: „Este dominat! Să-și facă o analiză serioasă” + ce a declarat despre Alexandru Dedu

Mai vine Cristina Neagu la lot? Ce răspuns a dat selecționerul Adi Vasile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
kinkonro
kinkonro  •  23 Martie 2021, 19:34

Dedu, la faianță!

montgomerry
montgomerry  •  22 Martie 2021, 16:56

Sa le fie Dedule, dar sa-ti fie si tie rusine. Vrem sa nu te mai vedem la FRH, nici in vizita.....

dobrin
dobrin  •  22 Martie 2021, 16:53
Postat de Geani Muraru pe 22 Martie 2021, 14:22

Nu se clatina scaunul Dedule? Nu, atata timp cat obrazul e gros ***

Pai de... "sa le fie rusine", nu "sa ne fie rusine" :))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close