SPORTURI  »  HANDBAL  »  PROBLEME MEDICALE

GOG Gudme - Dinamo 31-32 // Panică în Danemarca! Ovidiu Semen, team-managerul lui Dinamo, internat de urgență: „Medicii i-au făcut EKG și l-au stabilizat”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 20:54

Ovidiu Semen, team-managerul echipei de handbal al lui Dinamo, a fost internat de urgență în Danemarca, înaintea partidei câștigată de „câini” cu 32-31, în ultimul meci din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin. 

Acestuia i s-a făcut rău la hotel, cu scurt timp înainte de meci. Ulterior, a fost transportat la spital după intervenția Ambulanței, anunță TV Telekom Sport. 

„Este stabil, acum să vedem dacă va avea dreptul să zboare. Înainte de meci cu 20 de minute am primit un telefon de la Missaoui, care m-a anunţat că lui Ovidiu Semen îi este foarte rău. 

Normal, am fugit repede la hotel şi deja chemaseră ambulanţa. A stat vreo 20 de minute în ambulanţă şi i s-a făcut EKG, apoi l-au stabilizat. Din punct de vedere al inimii, se pare că este ok. Acum aşteptăm să aflăm mai multe detalii. Sper să fie totul în regulă. S-a speriat, dar părea destul de ok”, a declarat Daniel Georgescu, președintele clubului, conform sursei citate. 

Clasamentul final al grupei:

GOG Gudme - Dinamo 31-32  // Panică în Danemarca! Ovidiu Semen, team-managerul lui Dinamo, internat de urgență: „Medicii i-au făcut EKG și l-au stabilizat”

Vezi și: 

GOG Gudme - Dinamo 31-32 // Performanță de excepție reușită de campioana României: e singura formație care termină neînvinsă grupele Ligii Campionilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
124864391762775
Doru Ungureanu  •  02 Decembrie 2019, 07:07

Multă sănătate...

samertx
samertx  •  01 Decembrie 2019, 21:51

Sănătate, omule!

spartcapus
spartcapus  •  01 Decembrie 2019, 21:32

Sanatate!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close