HANDBAL  ·  PROBLEME MEDICALE

GOG Gudme - Dinamo 31-32 // Panică în Danemarca! Ovidiu Semen, team-managerul lui Dinamo, internat de urgență: „Medicii i-au făcut EKG și l-au stabilizat”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 20:54

Ovidiu Semen, team-managerul echipei de handbal al lui Dinamo, a fost internat de urgență în Danemarca, înaintea partidei câștigată de „câini” cu 32-31, în ultimul meci din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin. 

Acestuia i s-a făcut rău la hotel, cu scurt timp înainte de meci. Ulterior, a fost transportat la spital după intervenția Ambulanței, anunță TV Telekom Sport. 

„Este stabil, acum să vedem dacă va avea dreptul să zboare. Înainte de meci cu 20 de minute am primit un telefon de la Missaoui, care m-a anunţat că lui Ovidiu Semen îi este foarte rău. 

Normal, am fugit repede la hotel şi deja chemaseră ambulanţa. A stat vreo 20 de minute în ambulanţă şi i s-a făcut EKG, apoi l-au stabilizat. Din punct de vedere al inimii, se pare că este ok. Acum aşteptăm să aflăm mai multe detalii. Sper să fie totul în regulă. S-a speriat, dar părea destul de ok”, a declarat Daniel Georgescu, președintele clubului, conform sursei citate. 

Clasamentul final al grupei:

Vezi și: 

GOG Gudme - Dinamo 31-32 // Performanță de excepție reușită de campioana României: e singura formație care termină neînvinsă grupele Ligii CampionilorVeste uluitoare pentru Clanul Duduianu. “Regele Pian” nu a murit
Libertatea
Comentarii (5)
Doru Ungureanu  •  02 Decembrie 2019, 07:07

Multă sănătate...

samertx  •  01 Decembrie 2019, 21:51

Sănătate, omule!

spartcapus  •  01 Decembrie 2019, 21:32

Sanatate!

Vezi toate comentariile (5 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1