SPORTURI  »  HANDBAL  »  FERENCVAROS-GYOR 32-32

Gyor a spulberat-o pe CSM București, dar a fost aproape de o înfrângere incredibilă azi » Cum arată situația din grupa CSM-ului

Crina Pintea, în stânga
Crina Pintea, în stânga

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 20:40

FERENCVAROS - GYOR 32-32 // Gyor, echipa Crinei Pintea, poate cea mai periculoasă adeversară a CSM-ului din Liga Campionilor, a fost aproape azi de o înfrângere complet neașteptată pe terenul lui Ferencvaros, marea ei rivală din Ungaria. Gyor a egalat la una dintre ultimele faze ale meciului, câștigând un punct după remiza spectaculoasă cu Ferencvaros, 32-32.

Favorite certe înaintea startului meciului, jucătoarele de la Gyor au fost luate prin surprindere în deplasarea cu Ferencvaros, care a condus încă de la pauză cu 16-15.

Gyor a fost condusă în permanență și în repriza secundă, la un moment dat chiar la patru goluri, 16-20, dar a revenit spre final și a salvat un punct.

1 gola înscris Crina Pintea în meciul de azi

Tot azi, CSM București a învins-o fără probleme pe Krim Ljubljana, 32-26, iar româncele vor încheia etapa pe locul 3 în grupă, ca urmare a rezultatului din ultimul meci al zilei: Kristiansand a învins-o clar pe Thuringer, 31-24, și a devansat-o pe CSM de pe locul 2. 

Vezi și: GALERIE FOTO + VIDEO Campioana României respiră! CSM a zdrobit-o pe Krim și a spălat umilința din meciul cu Gyor! Cum arată clasamentul grupei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ceaiuri
ceaiuri  •  04 Februarie 2019, 13:04

un punct cat o..calificare(daca in campionat e batalie mare,acum a fost un meci lejer)iar doua insemnau deja calificarea (indiferent de rez celor doua meciuri cu slovenele)de pe ultimul loc calificant,unguroaicele din lot au jucat extrem de slab(nici gorbicz nu a reusit decat 1 gol)mai ales pe extreme,strainele si-au facut datoria,ftc poate sa dem ca ne putem insela chiar im meciul de sambata

andyschleck
andyschleck  •  02 Februarie 2019, 23:40
Postat de baruch pe 02 Februarie 2019, 22:34

ca sa vezi ce meci "dramatic" :)) te doare capul. daca ferencvaros o sa aiba nevoie de victorie in ultimele meciuri, o sa stie pe cine conteaza.

Tu esti dus cu pluta sau te faci ? E rivalitate mare intre cele 2 echipe .. desi nu este posibil fiindca la fotbal nu o sa poata sa fie in grupe 2 echipe din aceiasi tara , dar e ca si cum ai spune ca Steaua ar fi in grupa cu Dinamo si i-ar da puncte in ultimele meciuri doar sa se califice ... sau vice-versa

baruch
baruch  •  02 Februarie 2019, 22:34

ca sa vezi ce meci "dramatic" :)) te doare capul. daca ferencvaros o sa aiba nevoie de victorie in ultimele meciuri, o sa stie pe cine conteaza.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează