SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM RM. VÂLCEA

Mădălina Zamfirescu e pregătită pentru marea provocare de la SCM Rm. Vâlcea: „Abia aștept să debutez în Liga Campionilor!” 

Mădălina Zamfirescu în amicalul de joi contra Rapidului FOTO Cristi Preda
Mădălina Zamfirescu în amicalul de joi contra Rapidului FOTO Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 26 iulie 2019 15:56

Mădălina Zamfirescu e nerăbdătoare să joace în tricoul noii sale formații în cea mai importantă competiție. Născută și crescută la Vâlcea, componenta naționalei României își va îndeplini visul în octombrie

După două sezoane petrecute în Ungaria, la Debrecen, Mădălina Zamfirescu a ajuns acasă. „Acasă pentru mine e Rm. Vâlcea. Acolo m-am născut, acolo am crescut, acolo am pus prima dată mâna pe minge”, spune handbalista de 24 de ani.

Mădălina e una dintre jucătoarele în care antrenorul Florentin Pera își pune mari speranțe, pentru faza de apărare. „Vreau să o fac pe Mădălina una dintre cele mai bune jucătoare de apărare. Are profilul care trebuie, e muncitoare, ascultătoare. Are calități”, spune tehnicianul. 
Mădălina a debutat la 22 de ani în naționala României și are deja trei turnee finale bifate. 

Joi seara, în amicalul cu Rapid, din Giulești (42-25), Mădălina a îmbrăcat pentru prima dată într-un joc, tricou cu numărul 31 pe care scrie SCM Rm. Vâlcea. „Am avut puține emoții, pentru că era primul nostru meci. Cred că ne-am descurcat bine și echipa a arătat că are valoare. Mai sunt multe lucruri de pus la punct, avem nevoie de timp pentru a ne cunoaște, dar de la antrenament la antrenament lucrurile se reglează”, spune Mădălina.

„Vrem trofee, avem foame de victorii!”

Centrul naționalei României e convinsă că și în acest an SCM Rm. Vâlcea se va bate la titlu cu CSM București. „Am acolo prietene, colege de echipă națională, dar în teren fiecare își va juca șansa. Am văzut că au fost la meci să ne urmărească, dar cel mai important e cum jucăm noi, ce facem noi pe teren”, crede Mădălina.

Așteaptă nerăbdătoare luna octombrie, atunci când SCM Rm. Vâlcea va debuta în Liga Campionilor, într-o grupă extrem de grea cu Buducnost, Bietigheim și Brest. „E un vis al meu, încă de când eram mică. Am jucat la Centrul Național de Excelență de la Vâlcea și de multe ori, la meciurile Oltchimului, duceam steagurile la centrul terenului. Acum va fi altceva și abia aștept”, spune Zamfirescu. 

Cu o echipă mult schimbată, cu multe jucătoare noi, Vâlcea va lupta pentru primul trofeu al sezonului pe 25 august, la Brașov, în Supercupa României. „Vrem trofee, ni le dorim, dar cred că și CSM are același obiectiv. Important e că atmosfera la echipă e foarte bună și că avem destul de mult timp la dispoziție pentru a regla lucrurile care acum nu funcționează”, a încheiat Zamfirescu. 

Citește și:

GALERIE FOTO SCM Rm. Vâlcea arată bine » A marcat 42 de goluri în poarta Rapidului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
844831225687843
Petre Stoian  •  26 Iulie 2019, 19:32

Pacat ca Valcea nu a mai avut resurse finaciare pentru pentru a face niste transferuri de Liga Campionilor ; echipa din sezonul trecut era mai puternica ( aceeasi situatie la Craiova,Brasov,Magura )

Vezi toate comentariile (1)
Comentează