SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORESPONDENȚĂ DIN FRANȚA

ROMÂNIA - NORVEGIA // Declarații măgulitoare ale jucătoarei detronate de Neagu: "Coroana a intrat pe mâini bune"

Foto: EHF
Foto: EHF

Articol de - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 13:20

Declaraţii măgulitoare făcute de unguroaica Agnes Farkas, fostul golgeter al turneelor finale europene, la adresa Cristinei Neagu, cea care i-a doborât recordul

  • România - Norvegia se joacă azi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TVR1.

Cristina Neagu a ajuns la Euro 2018 la 206 goluri marcate la campionatele continentale şi a devenit cea mai bună marcatoare din toate timpurile. A întrecut-o pe Agnes Farkas, fosta glorie a "naţionalei" Ungariei, care s-a oprit la 205 reuşite.

Farkas a vorbit pentru Federaţia Europeană de Handbal şi a făcut nişte declaraţii laudative la adresa Cristinei Neagu. "Nu sunt supărată că recordul mi-a fost doborât. Acesta este preţul progresului, handbalul e acum mult mai rapid, s-a schimbat mult", a spus Agnes.

"Acum se înscriu mai multe goluri şi de aceea nu sunt surprinsă să văd că recordul meu a căzut. O felicit pe Cristina şi cred că această coroană e pe mâini bune", a subliniat Farkas.

Campioana europeană cu Ungaria, la Bucureşti, în 2000, medaliată olimpică şi mondială, unguroiaca i-a făcut o caracterizare măgulitoare Cristinei.

"E o jucătoare foarte dinamică. Poate fi şi inter stâng şi coordonator de joc, Este foarte energică, puternică. De obicei, joacă în echipe unde are un rol decisiv, unde poartă întreaga responsabilitate. Echipa aşteaptă soluţii de la ea, cum se întâmpla şi la mine. Interii au acest rol, să decidă meciurile", a spus Agnes Farkas.

"Pe teren trebuie să simţi portarul, să simţi poarta. Şi Neagu este foarte bună la acest capitol. Acesta e cel mai mare atu al ei, ca şi al meu, pe vremea când jucam", a încheiat Agnes Farkas pentru EHF.

Marian Ursescu e corespondentul GSP în Franța și transmite cele mai noi informații de la Campionatul European!

 Citește și: AZI E ROMÂNIA - NORVEGIA // De ziua ei, una dintre cele mai importante handbaliste române vrea victoria diseară și avertizează: "Norvegia are această mentalitate"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează