SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

SCM RM. VÂLCEA - BUDUCNOST 20-21 // Samara da Silva a fost principalul om de gol cu Buducnost: „Trebuie să nu plecăm capul!”

Articol de - Publicat sambata, 02 noiembrie 2019 13:43

Brazilianca Samara da Silva (28 de ani) a marcat de 6 ori împotriva celor de la Buducnost în înfrângerea cu 20-21 și a avut o evoluție apreciată. Interul stânga crede că ratările de pe final au costat echipa, dar crede în continuare în calificare. 

Samara da Silva a fost principalul om de gol al campioanei României în disputa de vineri cu Buducnost. Brazilianca a punctat de 6 ori, jucând excelent, mai ales în prima repriză. În partea a doua a obosit, la un moment dat a ieșit singură la schimbare pentru că nu mai avea suflu. A trebuit să se lupte din greu cu masivele jucătoare muntenegrence atât în apărare, cât și în atac, și asta a stors-o de puteri. 

- Samara, ați fost aproape de un rezultat mare, dar până la urmă a fost înfrângere. Cum a fost? 
- Exact ceea ce nu ne-am dorit. Ne-au costat greșelile de pe final, dar eu spun că ar fi trebuit să avem o defensivă și mai puternică. 

- Problemele au părut în faza de atac, nu în cea de apărare. Nu crezi? 
- Poate din afară nu se vede același lucru, dar ar trebui să ne pregătim mai bine pentru a nu mai avea probleme în meciuri de acest gen, când adversarul pune presiune. 

- A contat lipsa antrenorului înaintea acestui meci, după problemele de sănătate pe care le-a avut Pera? 
- Lipsa antrenorului nu ne-a inflențat foarte mult. Am încercat să respectăm planul de antrenament, să respectăm antrenorii secunzi, să fim profesioniste. Cred că se putea și mai bine. 

- De ce s-a pierdut, totuși, acest meci? 
- Cred că am pierdut pentru că am ratat în momente critice, când nu ar fi trebuit să o facem. Pentru că suntem o echipă cu puțină experiență în Liga Campionilor, unele dintre fete fiind debutante. 

- Se complică situația acum pentru calificarea în Main Round? 
- Cred că nu s-a decis nimic. Important e ca să ne adunăm, să mergem să încercăm să batem în Germania. Meciul cu Buducnost e ca o lecție din care trebuie să învățăm pentru meciul cu Brest, de acasă, dar cred că totul se joacă în Germania, săptămâna viitoare. 

- Ai marcat de 6 ori, ai dovedit că echipa se poate baza pe tine și în atac, nu numai în faza de apărare. 
- Am avut o săptămână foarte dificilă, complicată. La ultimul meci nu am jucat pentru că am probleme cu genunchiul, dar la astfel de partide nu te mai gândești la dureri. Intri și vrei doar să dai sută la sută pe teren. 

- Înfrângerile astea afectează moral echipa? 
- Da, un pic da! Sunt supărată că ne-a lipsit și norocul, așa s-a întâmplat și în meciul tur cu Buducnost. E primul meci pe care-l pierdem acasă, dar nu putem lăsa capul plecat. Vine meciul de la Bistrița și trebuie să luptăm, să ne revenim. Să arătăm că suntem puternice. 

15 goluria marcat Samara da Silva în cele patru meciuri de Liga Campionilor

VEZI ȘI:

SCM RM. VÂLCEA - BUDUCNOST 20-21 // Florentin Pera, moment emoționant alături de fiul său: „Nu plânge, tati!”

SCM RM. VÂLCEA - BUDUCNOST 20-21 // Iulia Dumanska: „E dureros când pierzi la un gol!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ceaiuri
ceaiuri  •  04 Noiembrie 2019, 16:58

cand brazilianca inscrie cele mai multe goluri...spune mult de lotul oltencelor,banuiesc ca se vor califica in gr semif (acolo in afara de gyor care e de neinvins,intalnim 2 echipe acceptabile...numai daca se transfera si doi interi de meserie)

1391972634181505
Adrian Popescu  •  02 Noiembrie 2019, 16:01

Peste tot in sala scria Primaria Rm Valcea. Institutia este condusa tot de un PSD ist care a mai facut si puscarie...GSP nu vede nu aude. Banii dati ca buget. echipei de handbal feminin reprezinta ca si procent o dimensiune similara cu cea acordata de autoritati CSM

1423745967930040
Florin Stanescu  •  02 Noiembrie 2019, 15:42

Am văzut meciului cap coadă și prestația echipei lui Pera nu m-a impresionat deloc. Este o echipă umflată de presă dar nu știu dacă se va califica. Păcat de Dumanska care este un mare portar! ????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează