SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Tadici nu stă pe bancă la meciul cu Oltchim

Tadici
Tadici

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2010 00:00

Managerul lui HC Zalău, Gheorghe Tadici, nu-şi va conduce echipa de pe bancă la derbyul cu Oltchim, programat miercuri, de la ora 18:00, la Rm. Vîlcea.

Tehnicianul e supărat că federaţia nu-i mai dă voie să stea în picioare pe marginea terenului, el neavînd calitatea de antrenor, ci pe aceea de manager la formaţia ardeleană. Regulamentul FRH prevede că doar antrenorul principal sau secundul să poată vedea meciul în picioare şi să dea indicaţii jucătorilor. "Au făcut legea special pentru Tadici. Să o numească <Legea Tadici>", s-a plîns fostul antrenor al "naţionalei" României unor apropiaţi. Oltchim Rm. Vîlcea e lider în Liga Naţională, avînd 18 puncte, maximum după 9 etape, în timp ce HC Zalău e pe doi, la cinci lungimi distanţă. Partida de la Rm. Vîlcea propune şi duelul tehnicienilor care se bat pentru funcţia de selecţioner al echipei feminine: Radu Voina şi Gheorghe Tadici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  14 Ianuarie 2010, 00:48

ştiri marca GSP: în realitate Tadici a stat pe bancă, dar dacă asta era ştirea nu o citea nimeni. Ruşine, domnule Patriciu!

 •  13 Ianuarie 2010, 19:22

oltchim-zalau:36-24

 •  13 Ianuarie 2010, 15:37

mitocanul se vede cu zalaul in liga campionilor ,vrea sa cistige cu oltcimul?MEGALOMAN prost daca asi fi la oltchim i*asi trage o corectie sa nu o uite.ce mult va pierde handbalul ca nu va avea voie animalul sa mai intre pe teren sa alerge arbitrii sa faca circul obisnuit fara ca nimeni din F R H sa ia atitudine ....pina atunci sa auzim si de mai bine...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează