SPORTURI  »  HANDBAL  »  CE DE HANDBAL

Un fost selecţioner al României îndeamnă la calm înaintea meciului cu Croaţia: "Ăsta e stilul românesc, o victorie neaşteptată şi ne gândim la calificare"

Foto: Marius Ionescu/Gazeta Sporturilor
Foto: Marius Ionescu/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 18:06

Fostul selecţioner al naţionalei de handbal, Radu Voina, a fost surprins de unele rezultate înregistrate la Campionatul European de handbal.

De asemenea, acesta le-a transmis fanilor români că nu ar trebui să se mai entuziasmeze după fiecare meci bun făcut de naţională.

"E un Campionat European oarecum bizar, cu rezultate surprinzătoare. Înainte de campionat eram cam sceptici, cel puţin prin prisma rezultatelor celorlalte echipe.

Au fost foarte multe greşeli, în special în apărare, multe pase greşite, prea multe greşeli tehnice. Bine că apărarea a funcţionat şi Dedu a închis poarta, iar până la urmă am avut un deznodământ frumos.

Mai avem mult de muncă, dar ăsta e stilul românesc, vine o victorie neaşteptată şi ne gândim la calificare", a spus  Radu Voina la Sport Total FM. 

România joacă în această seară al treilea meci de la Europeanul din Suedia, contra Croaţiei. Meciul începe la 19:30 şi poate fi urmărit pe TVR 2, TVR HD și liveTEXT pe GSP.RO.  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1495745560688479
Legionarul Rapid  •  10 Decembrie 2016, 19:24

Tadici a avut doua generatii care puteau fi campioane mondiale , Voinea a avut si el o generatie de exceptie si la fel , nu au obtinut amandoi nimic ca antrenori . Nu credeti ca ar fi cazul sa lasati ciocul mic ca aceasta suberba echipa sa-si vada de drumul ei ? Ati fost amandoi in carti dar voi ati tras mereu PACALICIUL !Ryde a luat bronzul la C.M. iar acum Ambros cred ca daca va aborda meciurile la fel eu cred sincer ca vom juca finala . Sa dea Dumnezeu sa nu ma insel dar sincer aceste fete minunate o merita la cum au iesit din Grupa mortii , cea mai criminala care putea exista la un Campionat European !

706409849468094
Radu Vernescu  •  10 Decembrie 2016, 11:06

Bai Radule vorbesti hazardat si asta arata oarece invidie. Era asteptata victoria cu Rusia si cu atat mai mult cu Croatia. Gandirea ta arata ca TU nu sperai si considerai minune sa bati Rusia. bine ca n ai fost tu antrenor ca ai gandire si viziune de sarac.

6.6.6
6.6.6  •  09 Decembrie 2016, 21:17

de ce victorie neasteptata? eram 100% convins ca batem Rusia din cauza intilnirilor CSM cu Rostov. la fel de sigur eram si de victoria cu Croatia. de ce sa nu fim optimisti si sa avem incredere in fete si sa le transmitem incredere?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează