SPORTURI  »  HANDBAL  »  PERLA LUBIN - CSM BUCUREȘTI

Vești excelente pentru CSM București și pentru națională: „Cristina Neagu poate să reintre duminică, la Lublin”

Articol de - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 09:43

Cristina Neagu a început antrenamentele alături de echipă, iar genunchiul operat a reacționat foarte bine. Starul bucureștean ar putea juca în meciul din Polonia, în Liga Campionilor.

Vești excelente pentru CSM București și pentru naționala feminină a României. Cristina Neagu a reînceput antrenamentele după operația de ligamente suferită la genunchiul drept în luna ianuarie.

Interul stânga a tot amânat revenirea, având încă dureri la genunchi, după probele de efort la care a fost supusă. Acum însă, totul pare OK.

"Cristina a început să se antreneze alături de echipă, iar reacția pe care o are genunchiul e foarte bună", a declarat antrenorul CSM-ului, Adrian Vasile. Nu va juca însă azi, în partida de campionat, cu Universitatea Cluj (ora 15:30, TVR HD). 

"Dacă totul decurge perfect, sperăm să poată intra la Lublin. Dacă nu, ori cu Corona Brașov, ori cu Esbjerg, pe teren propriu, săptămâna viitoare. Oricum, e pe drumul cel bun și mai sunt doar câteva zile de așteptat", a spus bucuros Adi Vasile.

"Dacă mă întrebi când îmi doresc eu, îți spun că mâine, dar ceea ce e important e că genunchiul reacționează foarte bine la tot ceea ce am făcut la antrenamente. Sunt cele mai bune semne la care puteam să sperăm", a subliniat tehnicianul.

Andrea Lejici și Carmen Martin nu vor juca nici ele la Cluj. "Dacă vor intra la Lublin sau la Brașov este încă sub semnul întrebării. Cu siguranță, săptămâna viitoare, cu Esbjerg, le vedem în teren pe amândouă", a declarat Vasile.

Carmen Martin și-a rupt o bucățică din fascia plantară și a trebuit să facă o pauză mai lungă, în timp ce Andreea Lekici a avut probleme cu spatele. De acolo, corpul își schimbase aliniamentul și durerea se dusese pe picior, până la tendonul lui Achile.

VIDEO CSM București-Măgura Cisnădie 24-18 » Meci cu două cartonașe roșii!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
146923103329220
Gigi Mihai  •  30 Octombrie 2019, 21:43
Postat de juv3ntin pe 30 Octombrie 2019, 11:36

bai..se poate oare sa scrie Marean un articol fara s-o dea de gard? nu cred... cine e marean Andrea Lejici?

Andrea Lekic.Deci,i-a postat de două ori numele într-o formă greșită.

juv3ntin
juv3ntin  •  30 Octombrie 2019, 11:36

bai..se poate oare sa scrie Marean un articol fara s-o dea de gard? nu cred... cine e marean Andrea Lejici?

1391972634181505
Adrian Popescu  •  30 Octombrie 2019, 11:29

Articol bun...util, fără înțepături...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează