SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  JUDO

Corespondență de la Rio » VIDEO Primele declarații ale Corinei Căprioriu, cea care nu a putut repeta medalia de argint de la Londra. Miercuri, pe GSP.RO, interviu exclusiv cu judoka

foto: Cristi Preda, Gazeta Sporturilor
foto: Cristi Preda, Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2016 21:28

Gazeta publică miercuri, pe site, un interviu emoționant cu Corina Căprioriu, cea care a ratat medalia la judo după două meciuri extrem de strînse.

Sportiva povestește cum a plecat de la 12 ani de acasă ca să facă sport și cum a petrecut 16 ani în lotul național.

Iată răspunsul ei la întebarea dacă se va retrage și ce va face în continuare.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  10 August 2016, 06:32
Postat de mircea1957 pe 09 August 2016, 22:44

Fara suparare. Unii ar zice ca sunt pesimist, poate negativist, insa vedem imaginea neputintei. Nu este vorba numai de Caprioriu (dar si de ea!). Vedem tot sportul Romanesc la nivelul cel mai de jos. Ne-am dus la Rio ca turisti. Ne-am facut de ras si ne intoarcem acasa. Unii zic cu sanse la 4-5 medalii. Eu zic ca daca luam doua, este o mare realizare. Si, in definitiv, chiar daca ar fi 4 medalii, fata de altii care iau cate 10-15, sau chiar mai mult, este o frectie la picior de lemn. Este o slaba consolare. Am luat si noi ceva! Am ajuns si in sport sa ne multumim macar cu o firimitura de la masa bogatilor. Din pacate, asta este managementul in sport la toate nivelurile, incepand cu Guvernul Romaniei. Si mai grav, am ajuns un popor fara mandrie, niste yes mans, condusi in sport de pafaristi si incapabili promovati politic. Si, pe langa ei, o sleahta de oportunisti care stau cu mana intinsa. Cersetori politici si capuse pe spatele nostru.

Bre mai terminati cu gargara !! Romanii si Statul Roman nu au fost in stare sa isi insuseasca valorile occidentale . Unde locuiesc eu in engleza se spune simplu " democracy and the rule of law" . Romanii nu au performat decit in comunism pentru ca simplu . Faceau treaba numai cu ciomega la spatele lor .

illusionro
illusionro  •  10 August 2016, 00:37

SI eu sunt de parere ca mai bine nu luam nimic, nimic si poate deschide cineva ochii decat sa luam 2-3 bronzuri si sa ne mai mintim 4 ani. Dar tot raman la parerea ca de data asta si sportivii au mers nepregatiti. Nu e posibil sa nu prinda nici macar unul varful de forma la JO.

zidane92
zidane92  •  10 August 2016, 00:36
Postat de illusionro pe 09 August 2016, 23:51

Meanwhile Ungaria castiga a 4-a medalie de aur in 4 zile!!! Tot il critica in presa pe Daniel Gyurta (campion olimpic en titre) ca a fost slab. Pun pariu ca Gyurta nu o sa sara in presa ca adversarii nu fac natatie si ca ungurii sunt niste popcornisti ce nu stiu nimic! In loc sa il pupe ca a ajuns la JO ei il critica ca se face de ras! ( cazul branza).

Inca ceva terminati dracu cu imbecilitatile de genu in 20 coposu i-a luat de urechi ,in 50 x-escu i-a dus in mina ca nu au luat medalii, in 70 i-a dus in padure si le-a tras-o cu vatraiul incins, astea sunt comunisme, in societatea actuala oamenii au alt psihic si alta constructie, intelegi nu mai mergi cu comuniste si comunisme ca vine unul ca un dictator si face armata si tipa, injura, s.a.m.d, nu stiu cati ani dar ma dezamagesti total cu principiile astea! Pentru mine un exemplu elocvent este cu gigi multescu care nu intelegea de ce rotariu trebuie cocolosit ca el la 19 ani fiind capitanul nationalei U21 i-a dat un cap in gura capitanul de la jiul de l-a umplut de sange, sunt alte vremuri si alti oameni, alte oportunitati, alte caractere, alte conditii, acum nu mai poti deveni campion olimpic ca alergi pana la scoala prin ulita plina de curci, nu mai poti deveni campion olimpic ca ai forta de la taiat lemne sau prostii d-astea, totul e medicamentatie, refacere, laboratoare!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează