SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  JOCURILE OLIMPICE

VIDEO Ce au făcut astăzi românii la Jocurile Olimpice » Alexandru Ștefănescu, locul 35 în finala de la slalom + România, locul 9 în semifinala pe echipe

Alexandru Ștefănescu  // FOTO: Guliver/GettyImages
Alexandru Ștefănescu // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2022 09:36 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2022 10:50

Alexandru Ștefănescu (slalom) și perechea formată din Paul Pepene și Raul Popa (schi fond, sprint pe echipe) au reprezentat azi România la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing.

România ratează finala la sprint pe echipe

Echipa de schi a României, formată din Paul Pepene și Raul Mihai Popa, a terminat pe locul 9, din 13, prima semifinală a probei de sprint pe echipe. Astfel, pentru că nu s-a clasat între primele 6 echipe, România a ratat șansa de a merge în finală.

Norvegia, Franța, Finlanda, Canada, Estonia și Belarus sunt cele 6 echipe, din semifinala în care a participat România, care merg în finală.

Alexandru Ștefănescu, locul 35 în finală

La prima participare la Jocurile Olimpice de Iarnă, Alexandru Ștefănescu s-a clasat pe locul 35 în finala probei de slalom, după ce terminase prima manșă pe locul 39. Românul a avut în finală un timp total de 2:00.42, având o întârziere de 16.33 de secunde față de francezul Clement Noel, care a luat medalia de aur.

Pe locul 2 a terminat austriacul Johannes Strolz, iar medalia de bronz i-a revenit norvegianului Sebastian Fross-Solevaag.

Citește și: 

Modul incredibil în care ștafeta Rusiei a pierdut aurul la biatlon » Imagini emoționante surprinse la finalul cursei

Alte două substanțe ar fi fost găsite în proba Kamilei Valieva, campioana dopată de la JO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
doublem
doublem  •  17 Februarie 2022, 07:08

Locul e bunicel dar stilul ăsta prudent de concurat lasă de dorit . Condițiile sunt vitrege dar sunt pentru toți . Dacă tot ai ajuns acolo dă tot ce poți , abandonul nu e o rușine . Nu doar să te clasezi e important ori în manșa a doua norvegianul McGrath s-a întors la deal să reia o poartă și tot l-a bătut pe Ștefănescu - avans de peste 3 secunde ! Ce speranțe de progres avem pe viitor dacă schiem în halul ăsta ?

tipsy
tipsy  •  16 Februarie 2022, 11:23

Un loc chiar bun. Sa te califici in finala nu-i de ici de colo, avand in vedere conditiile.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close