SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  FOTBAL

Meci incredibil la Jocurile Olimpice » Spania a evitat eliminarea la ultima fază

Spania s-a calificat cu emoții în semifinalele Jocurilo Olimpice
Foto:GettyImages
Spania s-a calificat cu emoții în semifinalele Jocurilo Olimpice Foto:GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2021 13:28 / Actualizat sambata, 31 iulie 2021 14:22

Spania - Coasta de Fildeș, meciul din sferturile de finală ale turneului olimpic a oferit momente incredibile în finalul meciului, Spania reușind calificarea în semifinale după ce a evitat eliminarea la ultima fază.

În sferurile de finală ale Jocurilor Olimpice s-au întâlnit favorita principală Spania și Coasta de Fildeș, echipă care a remizat atât cu Germania, cât și cu Brazilia în grupe.

Pe „Miyagi Stadium” din Japonia, oaspeții au deschis scorul rapid prin fudașul central al lui Manchester United, Eric Bailly. Spania a reușit egalarea în minutul 30, prin Dani Olmo.

Final electizant

Aflate la egalitate inaite de minutele de prelungire, cele două echipe păreau că se îndreaptă spre prelungiri. În minutul 90+1 s-a lăsat liniște în tabăra ibericilor, Coasta de Fildeș marca prin Gradel și era cu un pas în semifinalele competiției, moment în care la Spania a fost introdus atacantul Rafa Mir, cu o fază înainte de fluierul final.

La prima atingere de balon, jucătorul lui Wolves a produs minunea și a egalat la ultima fază a meciului.

Spania, necruțătoare în prelungiri

Ajunsă în reprizele de prelungiri, Spania  nu le-a mai dat nicio șansă africanilor, a controlat total partida și a reușit să mai înscrie de 3 ori prin Oyarzabal (98) din penalty și același Mir (117, 120+1), impunându-se cu scorul de 5-2.

În semifinale, Spania va da piept cu învingătoarea dintre Japonia și Noua Zeelandă.

Citește alte știri despre Jocurile Olimpice:

Simone Biles s-a retras de la alte două finale la Jocurile Olimpice

Djokovic pierde medalia de bronz la Jocurile Olimpice! Sârbul a avut o criză de nervi și a aruncat racheta spre tribună

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
397732904465528
Octavian Go  •  31 Iulie 2021, 15:46

Erata: in loc de Coasta de fildes trebuia sa scriu Spania.

397732904465528
Octavian Go  •  31 Iulie 2021, 15:45
Postat de Octavian Go pe 31 Iulie 2021, 15:43

Din articol am inteles ca oaspetii au deschis scorul in minutul 30. Dar cine erau gazdele? Cei din Coasta de Fildes ? Nu cumva japonezii? In concluzie, articolul este scris de un om lipsit de profesionalism.

Erata: in loc de Coasta de fildes trebuia sa scriu Spania.

397732904465528
Octavian Go  •  31 Iulie 2021, 15:43

Din articol am inteles ca oaspetii au deschis scorul in minutul 30. Dar cine erau gazdele? Cei din Coasta de Fildes ? Nu cumva japonezii? In concluzie, articolul este scris de un om lipsit de profesionalism.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează