SPORTURI  »  SNOOKER  »  CM

VIDEO Istorie la Crucible » Luca Brecel lovește din nou! E în finala Mondialului, după o nouă revenire nemaivăzută

Belgianul Luca Brecel (28 de ani) a reușit cea mai mare revenire din istoria Campionatului Mondial de Snooker. Condus cu 14-5 de chinezul Si Jiahui (20 de ani), s-a impus, scor 17-15, și s-a calificat în finală. +6   FOTO
Belgianul Luca Brecel (28 de ani) a reușit cea mai mare revenire din istoria Campionatului Mondial de Snooker. Condus cu 14-5 de chinezul Si Jiahui (20 de ani), s-a impus, scor 17-15, și s-a calificat în finală.

Articol de - Publicat sambata, 29 aprilie 2023 20:15 / Actualizat sambata, 29 aprilie 2023 21:18

Belgianul Luca Brecel (28 de ani) a reușit cea mai mare revenire din istoria Campionatului Mondial de Snooker. Condus cu 14-5 de chinezul Si Jiahui (20 de ani), s-a impus, scor 17-15, și s-a calificat în finală.

Luca Brecel, al 10-lea jucător al lumii, continuă să scrie istorie. După „remontada” fabuloasă din sferturile de finală, în fața marelui Ronnie O'Sullivan, belgianul a uimit din nou lumea snookerului.

Luca Brecel, revenire istorică la Campionatul Mondial de snooker

Cu spatele la zid, condus de Ji Jianhui cu 14-5, a trecut pe modul „sniper” și a obținut calificarea în ultimul act. 

Acolo va da peste învingătorul semifinalei Mark Allen (37 de ani, 3 mondial) - Mark Selby (39 de ani, 2 mondial). Selby conduce cu 11-10 în acest moment.

+2 FOTO

Luca Brecel mai bifează o performanță remarcabilă. A devenit primul european din afara Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord care ajunge în ultimul act al competiției de la Crucible.

Este un jucător atât de bun, ador să îl urmăresc. E dinamic, probabil cel mai talentat jucător de snooker pe care l-am văzut. Un talent fenomenal!
- Ronnie O'Sullivan, după înfrângerea din sferturi cu Luca Brecel

Citește și alte știri din sportul internațional: 

VIDEO O nouă senzație în circuitul WTA: s-a calificat în optimi la Madrid chiar în ziua în care a împlinit 16 ani

VIDEO+FOTO Perez câștigă cursa sprint din Azerbaidjan! Zi complicată pentru Max Verstappen: lovit la start, olandezul a fost un car de nervi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
offside
offside  •  30 Aprilie 2023, 09:53

Come on Mark!

FotbalClubSteauaBucurest1
FotbalClubSteauaBucurest1  •  30 Aprilie 2023, 00:20

L-am urmarit pe Luca, atat in victoria contra lui Ronnie dar si-n semifinala de azi cu Si si-mi place ca e un jucator rapid care gandeste din timp ce are de facut in timpul unui frame si nu adoarme adversarul. Cred ca este al 2-lea cel mai rapid, dupa O'Sullivan in reactia la masa, cu 19 secunde! Din pacate in finala va juca cu cel mai obositor, plangacios si *** copil din competitie Mark Selby, care este in stare sa gandeasca si un minut urmatoarea mutare ceea ce bineinteles ca destabilizeaza psihic si emotional adversarul, intr-o finala cu 35 de frameuri iar pe noi ne face sa schimbam canalul. :-((

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează