SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

A cucerit primul titlu WTA din carieră și face declarații tari: „Khabib Nurmagomedov e un bărbat adevărat! El e «Vulturul», eu «Pantera neagră»”

FOTO: Instagram @v.kudermetova +14   FOTO
FOTO: Instagram @v.kudermetova

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 17:27 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 17:50

Veronika Kudermetova (23 de ani, 29 WTA) a cucerit primul titlu din carieră pe zgura de la Charleston, în week-end-ul recent încheiat. Idolul rusoaicei este lupătorul Khabib Nurmagomedov.

Kudermetova traversează cel mai bun moment al carierei. A avut un parcurs perfect la Charleston, câștigând turneul fără să cedeze vreun set. Veronika a urcat spectaculos în clasamentul WTA și este în acest moment cea mai bine clasată sportivă din Rusia, pe locul 29.

Sharapova și Khabib Nurmagomedov, idolii campioanei de la Charleston

Ca orice tânără jucătoare din Rusia, Veronika vrea să îi calce pe urme Mariei Sharapova. Are însă și un idol neașteptat, pe Khabib Nurmagomedov, unul dintre cei mai mari luptători din istoria UFC. 

„Khabib este un dur, un bărbat adevărat, dar în același timp e un tip pe cinste. Sper să rămână la fel de puternic din punct de vedere mental. I-am urmărit toate luptele, am fost alături de el! Îmi place mult. Porecla sa, «Vulturul», i se potrivește perfect. Eu sunt numită deseori «Pantera neagră»”, a declarat Kudermetova, conform Tennis Channel.

+8 FOTO

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep e din nou pe teren! Antrenament alături de Darren Cahill: „Bine ai revenit în cea mai frumoasă țară din lume!”

O jucătoare s-a revoltat după amânarea Roland Garros și o atacă pe Roxana Mărăcineanu: „E o calamitate!” » Cum a răspuns românca

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
gesepescu
gesepescu  •  13 Aprilie 2021, 07:01

A si nicio poze cu Vulturul :) Articol, cum a mai zis cineva

valyomanyd
valyomanyd  •  12 Aprilie 2021, 20:51

Ati uitat prin ....omitere sa spuneti ca e casatorita cu antrenorul sau ! Bine, cred ca nu stiti !

titiduru22
titiduru22  •  12 Aprilie 2021, 19:45

Articol :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează