SPORTURI  »  TENIS  »  FINALA ROLAND GARROS, HALEP - OSTAPENKO, 16:00, EUROSPORT, PROTV, GSP

Atenție, o nouă Șarapova?! Lipsă de fair-play + declarații ciudate din cariera lui Ostapenko: cum își înjosește adversarele!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iunie 2017 09:41

Jelena Ostapenko, letona de 20 de ani care va fi adversara Simonei Halep în finala de la Roland Garros, a fost de câteva ori în centru atenției, în ipostaze mai puțin plăcute.

De-a lungul ultimilor ani, jucătoarea de pe locul 47 WTA a avut mai multe ieșiri în decor și reacții lipsite de fair-play, care i-au atras mai multe reproșuri.

  • Specialistul Gazetei Sporturilor în tenis, Iulian Pavel, este la Paris și vă oferă cele mai importante informații de la Roland Garros

1. În 2016, la turneul de la Auckland, în Noua Zeelandă, a aruncat cu o rachetă, lovind un copil de mingi. Letona a declarat imediat că nu a fost intenţionat şi a fost iertată de arbitrii, care nu au descalificat-o.

2. Pe la mijlocul anului, în SUA, Ostapenko s-a luat de Agnieszka Radwanska, spunând despre poloneză că: "Dacă nu aş comite atâtea erori, aş învinge-o fară probleme. Mi-e silă să joc împotriva ei", într-o discuție cu antrenoarea ei, potrivit adevarul.ro.

3. În plus, Jelena a refuzat anul trecut să reia un meci împotriva cehoaicei Karolina Pliskova, jucătoare învinsă de Halep în semifinalele Roland Garros, spunând că nu îi convine stilul acesteia.

Citește și: Episod mai puțin cunoscut cu Halep și Ostapenko în prim plan: letona a lovit-o pe Simona cu o minge care avea 150 km/h

Citește și: EXCLUSIV Corespondență de la Paris » Nu o cheamă Jelena! 10 lucruri NEȘTIUTE despre Ostapenko: "Atunci când avea 14 ani, a promis un singur lucru!"

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
435248323333261
Mercea Mercea  •  10 Iunie 2017, 20:34

Si se pare ca ati luat-o....

piet
piet  •  10 Iunie 2017, 18:37

DA LE INJOSESTE BATAND LA ELE CA LA VERDUN.60-8 LOVITURI CASTIGATOARE IN MECIUL CU CRUCIATA

iosif_vs
iosif_vs  •  10 Iunie 2017, 14:57
Postat de sadiku pe 10 Iunie 2017, 11:13

DOMNILOR MODRATORI ....DE CE NU STERGETI TOATE CONTURILE *** NUMITA VALAHU ????????????????? ...........VOI CHIAR NU VEDETI CA ACEST *** JIGNESTTE PE TOATA LUMEA ??? ..... IERI AM SCRIS RESPECT TALPAN SI MI-AM LUAT CARTONAS GALBEN ....ACEST *** INJURA FURA IDENTITATI SI NU PRMESTE NIMIC ....FELICITARI !!!!

Esti un puiut de securist paracios, care da fuga la mami (adica moderatorul gsp) cum il umileste cineva :))))))))))))))) Vai de capul tau... nu-i de mirare ca traiesti din mila lui gelu eftimie, ocrotitorul tau..

Vezi toate comentariile (32)
Comentează