SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MIAMI

ATP MIAMI // Șoc la Miami! Novak Djokovic pierde incredibil cu Roberto Bautista Agut în optimi, după ce a avut set și break în față

Novka Djokovic a părăsit turneul de la Miami în optimi // FOTO: Captură Twitter
Novka Djokovic a părăsit turneul de la Miami în optimi // FOTO: Captură Twitter

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2019 01:31

Novak Djokovic, 31 de ani, liderul din clasamentul ATP, a părăsit turneul ATP Masters 1000 de la Miami în optimi, învins de evoluția încântătoare a spaniolului Roberto Bautista Agut, 30 de ani, 25 ATP, care s-a impus cu 1-6, 7-5, 6-3.

Ibericul a pierdut primul set categoric, dar de acolo a urmat o metamorfoză care l-a lăsat fără replică pe Djokovic.

De 6 ori campion la Miami, Djokovic a început solid meciul și nu i-a dat nicio șansă lui Bautista. 6-1 pentru sârb într-un set fulger care anunța o victorie facilă.

Inclusiv startul setului secund a fost controlat de Djokovic. Nole a făcut break în primul game, însă, de acolo, Bautista a schimbat complet registrul jocului său: a lovit mai agresiv de pe linia de fund și a stat mai bine în schimburi, surprinzându-l pe veșnic combativul Djokovic, lăsat în multe rânduri fără răspunsuri.

Spaniolul a presat în permanență și a reușit break-ul izbăvitor la 6-5, trecându-și în cont setul secund, 7-5.

Copleșitor în decisiv

Roberto Bautista a dominat setul deciv, a hăituit fără oprire serviciul lui Djokovic și s-a impus în final cu 6-3, reușind o calificare de senzație în sferturi, acolo unde va da peste John Isner, favoritul 7 al competiției de la Miami.

Roberto Bautista Agut reușește astfel al doilea succes în fața lui Novak Djokovic în acest an, pe care îl învinsese și la Doha, după un thriller de trei seturi, scor 3-6, 7-6 (6), 6-4.

Djokovic, a doua fisură în două săptămâni

E a doua înfrângere surprinzătoare a lui Djokovic în această primăvară. La Indian Wells, Nole a pierdut în optimi în fața neamțului Philipp Kohlschreiber, 42 ATP, scor 4-6, 4-6.

Sârbul rămâne cu multe întrebări înainte de startul sezonului de zgură, unde speră să oprească supremația lui Rafael Nadal de la Roland Garros. 

Vezi și: ATP MIAMI // VIDEO ULUITOR Nick Kyrgios a reușit un punct de pe altă planetă la Miami! Tweener-ul cu care l-a RIDICULIZAT pe Borna Coric

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  27 Martie 2019, 10:22

A gasit si Djokovic cand sa piarda...m-a curatat la pariuri ...pfff

dobrinibamus
dobrinibamus  •  27 Martie 2019, 07:28

Ba sa nu mai opreasca nico suprematie ... ca nu merita ! Nadal este tenismanu suprem pe ... adevarata suprafatza de tennis ... zgura ! Speram ca Nadal sa opreasca suprematia lui Fedelesh pe toate suprafetele ... da e o chestiune de timp doar !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează