SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Australian Open intră în carantină » Decizia de ultimă oră anunțată de autorități + reacția Serenei Williams

Australian Open se va desfășura fără spectatori în tribune, timp de 5 zile, începând cu sâmbătă, 13 februarie. +10   FOTO
Australian Open se va desfășura fără spectatori în tribune, timp de 5 zile, începând cu sâmbătă, 13 februarie.

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2021 06:57 / Actualizat vineri, 12 februarie 2021 08:27

Australian Open se va desfășura fără spectatori în tribune, timp de 5 zile, începând cu sâmbătă, 13 februarie.

Primul turneu de Grand Slam al anului nu scapă de problemele provocate de Covid-19. După ce 13 cazuri au fost depistate într-un hotel din zonă, Daniel Andrews, guvernatorul regiunii Victoria, a decis instaurarea unei carantine de 5 zile, în întreaga regiune, informează Theaghe. Afectate vor fi evenimentele cu un număr ridicat de participanți, precum competițiile sportive sau ceremoniile religioase.

Meciurile programate astăzi, inclusiv cel dintre Simona Halep și Veronika Kudermetova, se vor desfășura conform planului inițial. 

Australian Open, fără fani în tribune. Ce spune Serena Williams

Serena Williams (11 WTA) a învins-o pe Anastasia Potapova (101 WTA), scor 7-6(5), 6-2 și s-a calificat în optimile de finală. La final, sportiva din Statele Unite ale Americii a comentat anunțul autorităților australiene.

E tare dificil. Vor fi niște zile grele pentru toată lumea. Asta este situația, trebuie să ne conformăm și să sperăm că totul va fi bine. A fost foarte distractiv să simt din nou fanii în tribune, mai ales aici, unde sunt speciali. A fost grozav! Dar știți cum este, trebuie să iei cele mai bune decizii
- Serena Williams

Citește și alte știri de la Australian Open: 

De ce jucătoare se teme Simona Halep » Darren Cahill a dat-o de gol: „Mereu mă întreabă de ea”

VIDEO Campioana en-titre a fost eliminată de la Australian Open și a apărut plânsă la conferință: „Mai pot rămâne la acest nivel?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
firaldo
firaldo  •  12 Februarie 2021, 12:46

Intrare în carantina e tot una cu disputarea fără spectatori?Fereasca Dumnezeu cat amatorism.

valiomanid
valiomanid  •  12 Februarie 2021, 09:45

Mda, AO se disputa fara spectatori in urmatoarele cinci zile si gazdele noastre ne anunta ca intra in carantina :))D'ale jurnalistilor !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează