SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Programul de miercuri de la Australian Open » Când joacă Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian

Jaqueline Cristian // FOTO: Guliver/GettyImages
Jaqueline Cristian // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 18 ianuarie 2022 08:56 / Actualizat marti, 18 ianuarie 2022 09:33

Organizatorii Australian Open au anunțat programul zilei de miercuri, 19 ianuarie, când sunt programate partidele lui Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse.

Aflate la debutul la Australian Open, cele două au reușit să se califice în turul 2 al turneului de la Antipozi, după două victorii spectaculoase.

Cât înseamnă în puncte și bani victoriile lui Halep, Cîrstea și Begu în turul 1 la Australian Open
AUSTRALIAN OPEN
Cât înseamnă în puncte și bani victoriile lui Halep, Cîrstea și Begu în turul 1 la Australian Open

Când joacă Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian la Australian Open

Prima care intră în scenă va fi Jaqueline Cristian (23 de ani, 69 WTA). Ea o va întâlni pe Madison Keys (26 de ani, 51 WTA). Partida va fi a doua a zilei pe „John Cain Arena” și nu va începe mai devreme de ora 04:00, ora României. Acesta va fi primul meci direct dintre cele două jucătoare, iar învingătoarea va da în turul 3 peste Alisson Van Uytvanck sau Qiang Wang.

Gabriela Ruse (24 de ani, 74 WTA) va juca în turul II cu rusoaica Veronika Kudermetova (24 de ani, 32 WTA). Meciul va fi ultimul al zilei pe terenul 17 și va începe în jurul orei 07:00, ora României. Câștigătoarea meciului Ruse-Kudermetova va lupta în turul III cu Maria Sakkari sau Qinwen Zheng.

Dacă vor câștiga, Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian vor primi un cec în valoare de 155.000 de dolari și 130 de puncte WTA.

Citește mai multe știri din tenis: 

„Old-school” Simona » 3 puncte de senzație reușite de Halep în victoria cu Magdalena Frech

Ce a declarat Sorana Cîrstea după victoria spectaculoasă de la Australian Open: „A fost mult mai bine decât mă așteptam”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  18 Ianuarie 2022, 10:58

Ca intotdeuna GSP a uitat ca tot miercuri au loc meciuri la dublu participand Begu, Bara, Olaru, Cristian, Halep si Ruse. Succes tuturor !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează