SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN. VIDEO+FOTO S-a aflat! Ce și-au spus la fileu Grigor Dimitrov și Nick Kyrgios după optimea fabuloasă de la Australian Open

Foto: Reuters +9   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 18:17

Grigor Dimitrov s-a calificat în sferturile de finală, după ce a trecut de Nick Kyrgios cu 7-6(3), 7-6(4), 4-6, 7-6(4). La finalul spectaculoasei partide, bulgarul și australianul au oferit un moment de sportivitate.

S-au felicitat, apoi s-au oprit pentru câteva secunde și au schimbat unele cuvinte. Cei doi au fost întrebați la conferința de presă despre acel moment. "I-am spus să aibă încredere în el, probabil asta i-a lipsit. Eu cred că are jocul și a dovedit-o în nenumărate rânduri că e capabil să câștige unul dintre cele patru turnee de Mare Șlem. Asta i-am spus și sper că va merge până la capăt", a explicat Nick Kyrgios.

Bulgarul a fost puțin mai secretos: "Mereu îmi doresc să vă dezvălui ce ne spunem unul altuia. Dar nu e nevoie. Cred că e mai bine să rămână personal. Evident că i-am urat noroc și l-am încurajat să aibă încredere în el și să continue să joace. Restul rămâne între noi". Grigor Dimitrov îl va întâlni în sferturi de finală pe Kyle Edmund. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
oricare
oricare  •  22 Ianuarie 2018, 00:36
Postat de onduku pe 21 Ianuarie 2018, 21:00

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

onduku
onduku  •  21 Ianuarie 2018, 21:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  21 Ianuarie 2018, 18:42

...foarte frumos meci ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează