SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

Bianca Andreescu, OUT de la Australian Open 2020! Nu va participa la primul Grand Slam al anului

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 ianuarie 2020 12:07

Bianca Andreescu (19 ani, 6 WTA) nu va participa la Australian Open 2020 - primul turneu de Grand Slam - din cauza motivelor medicale. Australian Open se va desfășura în perioada 20 ianuarie - 2 februarie, la Melbourne, iar Andreescu e câștigătoarea en-titre la US Open. 

Bianca Andreescu a explicat pe twitter: „Australian Open vine, din păcate, prea devreme pentru procesul meu de recuperare. Din nefericire, nu voi putea juca în acest an. Mi-a fost foarte greu să iau această decizie, deoarece iubesc să joc la Melbourne. Însă sunt nevoită să respect planul de recuperare în legătură cu genunchiul si corpul meu. Abia aștept să revin în Australia". 

Bianca Andreescu nu a jucat deloc până la Australian Open 2020

Bianca și-a anunțat la sfârșitul anului trecut și retragerea de la Auckland (primul turneu la care trebuia să participe în 2020) din cauza problemelor la genunchi, aceleași care au determinat-o să abandoneze meciul cu Karolina Pliskova (27 de ani, 2 WTA) de la Turneul Campioanelor.

vezi și:

Simona Halep la Adelaide: știm tragerea la sorți! Cum arată programul până în Australian Open 2020

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
129092117557019
Sofia Ioana  •  11 Ianuarie 2020, 17:32

Are o problema cu surplusul de kg si de aici pleaca problemele cu genunchii.Din pacate,aceste accidentari sunt lungi si i pun in pericol cariera viitoare.Trebuie sa slabeasca controlat,asta e clar..

parpalache
parpalache  •  11 Ianuarie 2020, 15:07

Se prezinta ca un pui din ala de crescatorie,indopat de"vitamine"!Altfel de unde atatea probleme musculare,la fata de 19 ani!

adi_stelistul
adi_stelistul  •  11 Ianuarie 2020, 13:58

Bianca are categoric o problema cat casa cu indisponibilitatile acestea. La varsta ei sunt incredibil de multe si de complicate.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează