SPORTURI  »  TENIS  »  KATOWICE

Cadanţu a învins-o pe Begu şi s-a calificat în sferturi la Katowice

Articol de GSP - Publicat joi, 11 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 11 aprilie 2013 20:31

Alexandra Cadanţu, locul 117 WTA, a învins-o pe Irina-Camelia Begu, locul 51 WTA, după un meci care a durat două ore şi 25 de minute, disputat în turul doi al turneului de la Katowice, cu premii de 235.000 de dolari.

Cele două românce s-au mai întîlnit de patru ori pînă la această competiţie. După rezultatul de joi, scorul meciurilor directe a devenit 3-2 în favoarea lui Begu.

Pentru calificarea în sferturile de finală, Cadanţu va primi un cec în valoare de 5.775 de dolari şi 70 de puncte WTA. În faza următoarea, aceasta o va întâlni pe Shahar Peer din Israel, locul 118 WTA, prezentă pe tabloul principal din postura de lucky loser.

Sursă: Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
tomagh
tomagh  •  13 Aprilie 2013, 20:44

E foarte greu cu Kvitova, 6-0 în primul set: dă tare și dacă nu-i dai la corp te termină. Sunt peste 100 locuri între ele și se vede. Este și obosită, dar nu joacă rău. E o realizare că a venit din calificări până aici. Basfta!

soriniz
soriniz  •  13 Aprilie 2013, 13:39

Felicitari. Am vazut meciul cu Peer si desi scorul nu o arata, a fost pe muchie de cutit. A avut mai multe momente in care Alexandra putea ceda controlul. Mai ales in decisiv, dupa ce Cadantu a avut un break avans, Peer a facut rebreak si credeam ca va urma o cadere. Nu a fost asa, Alexandra a castigat lupta interioara si a castigat si meciul. Contra Kvitovei insa va fi mult mai greu, aproape imposibil. A castigat toate trei meciurile aici fara sa piarda vreun set si e si mai odihnita, caci nu a trebuit sa joace calificari. Oricum , succes!

gabrielca
gabrielca  •  13 Aprilie 2013, 10:53

Daca era vreo victorie a pitipoancei Sorana Cirstea (pomenita cu numele mic) apareau 5 articole cu ea,cu poza pe o jumatate de pagina. Dupa victoria lui Cadantu (asa cum e in titlul redactorilor de la GSP) impotriva israelienei Peer,in sferturile de finala,nu apare nimic. Oare de ce?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close