SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Camila Giorgi, probleme cu echipamentul la Roland Garros » Arbitrul a intervenit și i-a cerut să-l schimbe: „Nu am altceva”

Tricoul cu „probleme” al Camilei Giorgi +34   FOTO
Tricoul cu „probleme” al Camilei Giorgi

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2022 17:19 / Actualizat marti, 31 mai 2022 17:19

Camila Giorgi (30 de ani, 30 WTA) a avut o problemă cu echipamentul în turul 3 de la Roland Garros.

În meciul câștigat cu Aryna Sabalenka (24 de ani, 7 WTA), scor 4-6, 6-1, 6-0, arbitrul de scaun a fost nemulțumit de echipamentul italiencei.

Camila Giorgi, probleme cu echipamentul la Roland Garros

Potrivit presei internaționale, arbitrul i-a spus Camilei Giorgi să-și schimbe tricoul. Motivul? Logo-ul sponsorului era prea mare, iar arbitrul a considerat că încalcă regulamentul.

Camila Giorgi, probleme cu echipamentul la Roland Garros » Arbitrul a intervenit și i-a cerut să-l schimbe: „Nu am altceva”
Tricoul cu „probleme” al Camilei Giorgi

„Nu am altceva. Este singurul meu echipament. Am mai jucat cu el”, a replicat Giorgi.

 Arbitrul de scaun i-a permis lui Giorgi să continue meciul. În următorul meci, Giorgi a apărut într-un echipament fără logo-ul sponsorului pe piept.

  • Tricoul fără logo purtat de Camila Giorgi în optimi
Camila Giorgi, probleme cu echipamentul la Roland Garros » Arbitrul a intervenit și i-a cerut să-l schimbe: „Nu am altceva”

În turul următor, Camila Giorgi a fost eliminată de la Roland Garros. Italianca nu a putut trece în „optimi” de Daria Kasatkina (25 de ani, 20 WTA). Rusoaica s-a impus în două seturi, 6-2, 6-2.

Camila Giorgi, cea mai valoroasă jucătoare a Italiei

Giorgi continuă să fie cea mai bine clasată jucătoare din italia, locul 30, însă e departe de a-și fi atins pontețialul. Camila era considerată o demnă continuatoare a unei generații de excepție, din care au făcut parte Roberta Vinci, Sara Errani și Flavia Pennetta.

Giorgi a cucerit trei titluri în carieră, iar cea mai bună clasare a fost locul 26, în toamna lui 2018. La turneele de Grand Slam, cea mai bună performanță a italiencei este un sfert de finală la Wimbledon, tot în anul 2018. Unul dintre titlurile italiencei a venit în 2021, la Montreal, după o finală câștigată în fața Karolinei Pliskova.

+30 FOTO

Citește și: 

Andreea Prisăcariu, un nou mesaj pentru critici: „Știe cineva cât m-am zbătut eu în mocirlă ca să ajung în top 300?”

Sorana Cîrstea, după ce l-a surprins pe Ion Ion Țiriac flirtând cu fosta parteneră: „Oamenii distrug lucruri minunate”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
inshallah
inshallah  •  01 Iunie 2022, 19:42

E urita, tati. Rau.

pErsanu02
pErsanu02  •  31 Mai 2022, 19:53

Fa o cerere la GSP sa bage si desene ca pare ca doar asa intelegi limba romana ;)

valyomanyd
valyomanyd  •  31 Mai 2022, 19:01
Postat de bucovina7 pe 31 Mai 2022, 18:07

Cea mai valoroasa jucatoare a italiei :)))) nu ma pot abtine din ras! Fatuca asta sta numai pozata prin reviste (ca multe altele) si sport mai putzin!! E ca si cum ai spune ce mare fotbalist e Matei, ca nevasta-sa pozeaza in reviste!!!! :)))))))

Bre, nu asa ca " e grele"? Ocupa cel mai bun loc in clasamentul WTA dintre toate jucatoarele din Italia, asta inseamna ca-i cea mai buna din tara sa !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează