SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SINGAPORE

CAROLINE GARCIA - CAROLINE WOZNIACKI // VIDEO + FOTO Garcia o învinge pe Wozniacki și se califică în semifinale + prima reacție: "Mi-am zis: «Ce am de pierdut?»"

FOTO: Reuters +6   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 09:15

Caroline Garcia (numărul 8 WTA) s-a impus în fața lui Caroline Wozniacki (numărul 6 WTA), scor 0-6, 6-3, 7-5 și s-a calificat în semifinalele Turneului Campioanelor, unde o va întâlni pe Venus Williams. În cealalată semifinală se vor duela Karolina Pliskova și Caroline Wozniacki.

Scenariul primelor 2 partide din grupă părea să se repete și astăzi. Wozniacki a pornit ca din pușcă și a închis primul set în doar 23 de minute, scor 6-0, și cu un raport al punctelor câștigate greu de imaginat, 24-7. Garcia s-a trezit în setul secund. Ajutată de procentajul ridicat al primului serviciu, 86 la sută, franțuzoaica a reușit să ducă partida în decisiv. Dârzenia lui Garcia a dat roade în final, revenind uluitor în actul decisiv, câștigat cu 7-5.

Garcia a terminat pe prima poziție în grupă pentru că primul criteriu de departajare este meciul direct.

"A jucat incredibil în primul set. Nu mi-a dat nicio șansă. La începutul setului secund mi-am zis «Ce am de pierdut?»" Am încercat să joc mai bine. Mi-am găsit ritmul, chiar dacă am mai avut momente de cădere. Deznodământul a fost unul fericit" - Caroline Garcia

Meciul dintre Wozniacki și Garcia va fi urmat de partida dintre Simona Halep și Elina Svitolina, care va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro de la ora 14:30!

CLASAMENT ACTUAL GRUPA ROȘIE

1. Caroline Garcia 4-4
2.  Caroline Wozniacki 5-2
3. Elina Svitolina 3-4
4. Simona Halep 2-4

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (58)
lapusneanul
lapusneanul  •  27 Octombrie 2017, 17:26

jurnalistule, garcia, dupa ce a castigat meciul, NU era cert in semifinale...

lapusneanul
lapusneanul  •  27 Octombrie 2017, 17:25
Postat de Dumitru Ciobanu pe 27 Octombrie 2017, 14:58

Wozniaki a facut intențíonat să o evite pe Simona în finală pentru primul loc Wta,a luat un set să fie sigură pentru calificare.Daca Simona este eliminata ea ajunge nr1.Conspirație.

esti prost......informat :)) Wozniacki nu are cum sa ajunga pe locul 1 mondial , chiar daca castiga turneul....

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  27 Octombrie 2017, 14:58

Wozniaki a facut intențíonat să o evite pe Simona în finală pentru primul loc Wta,a luat un set să fie sigură pentru calificare.Daca Simona este eliminata ea ajunge nr1.Conspirație.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează