SPORTURI  »  TENIS  »  ADVERTORIAL

Câștigă Halep duelul românesc de la Wimbledon? Cotă 35 pentru victoria Simonei cu Mihaela Buzărnescu

Câștigă Halep duelul românesc de la Wimbledon? Cotă 35 pentru victoria Simonei cu Monica Buzărnescu Foto: Guliver/GettyImages
Câștigă Halep duelul românesc de la Wimbledon? Cotă 35 pentru victoria Simonei cu Monica Buzărnescu Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iulie 2019 17:09

Simona Halep, 7 WTA și 27 de ani, și Mihaela Buzărnescu, 53 WTA și 31 de ani, se vor întâlni miercuri în turul doi la Wimbledon.

Fostul lider mondial a avut mari emoții în confruntarea din primul tur cu Aliaksandra Sasnovich. S-a accidentat la gleznă, însă tot a reușit să revină în setul doi de la 2-5 și să închidă meciul, 6-4, 7-5. Rămâne de văzut dacă Simona va fi la 100% la ora meciului.

Buzărnescu are un sezon inexplicabil de slab, 8 victorii și 19 înfrângeri! Numai în două rânduri a legat două victorii de-a lungul acestui an, la Charleston și la Roma, unda a beneficiat însă de două abandonuri. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 35 pentru victoria Simonei Halep! (detalii AICI!)

  • Simona are trei victorii în cele patru partide disputate pe iarbă în acest an;
  • Mihaela a bifat prima victorie după patru înfrângeri consecutive, succesul cu Pegula fiind primul pe iarbă în acest an;
  • Șase din cele opt victorii din 2019 ale lui Buzărnescu au fost obținute pe zgură;
  • Cele două jucătoare s-au întâlnit o singură dată, în 2008, la Monteroni D'Arbia, unde Halep s-a impus categoric, 6-3, 6-0.

La o casă de pariuri, cota pentru o victorie a Simonei Halep a fost mărită la 35, în loc de 1.14. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 175 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

 

Pe cine susții în meciul Halep - Buzărnescu?

Halep
Buzărnescu

 

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează