SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

CORESPONDENȚĂ DE LA ROLAND GARROS // Simona Halep și-a făcut autocritica după "sfertul" cu Kerber: "Nu așa vreau să joc!"

FOTO: Raed Krishan +9   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 20:13

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a învins-o pe Angelique Kerber, scor 6-7, 6-3, 6-2, și o va înfrunta în semifinale pe Garbine Muguruza, într-un meci care va decide și ocupanta poziției de lider în clasamentul WTA.

  • Semifinalele Roland Garros: Simona Halep - Garbine Muguruza și Sloane Stephens - Madison Keys se joacă mâine și sunt liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport România.

Simona a reușit să învingă astăzi după un start ezitant, pe care nu l-a trecut cu vederea la conferința de după joc: 

"Vreau să uit meciurile astea în care am început slab. Nu așa vreau să joc! Am alergat prea mult la început, m-am grăbit. A fost dificil. Angelique trimitea lovituri foarte plate, nu aveam șansa să atac.

După ce am pierdut primul set, am încercat să mă conving că sunt intrată bine în meci. Revenisem de la 0-4 și împinsesem actul în tie-break. Mi-am dat seama ce trebuie să fac pentru a câștiga. După ce am reușit un break rapid, am simțit că totul depinde doar de mine, că am jocul în mână. Trebuia doar să fiu calmă și să continui în același ritm.

Mi-am demonstrat că sunt suficient de răbdătoare. Sunt mult mai matură decât la precedentele două finale, am energia interioară necesară să merg până la capăt", a declarat Halep după victoria din sferturi.

"A fost o victorie cu mintea, și fizică, dar mai ales mentală. Nu am renunțat după primul set, am rămas în meci și cred că am câștigat meciul cu mintea"Simona Halep 

Vezi și: Muguruza, înaintea înfruntării cu Halep din semifinale: "O să mă bucur rezervat astăzi"

CALCULE: bătălia pentru locul 1 continuă! Ce trebuie să facă Simona Halep pentru a rămâne lider mondial

Halep intră în teritoriul inamicului » 3 detalii care pot influența decisiv semifinala de joi de la Roland Garros

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
anciuranciuain
anciuranciuain  •  07 Iunie 2018, 10:41

Mugurusa de azi va fi altfel decit cea din meciul cu Sharapova. Chiar daca este o increzuta, cu atitudinea ei imperiala cu nasul in nori, va fi coplesita de posibilitatea de a ajunge pe locul intii. Sa nu uitam ca si Garbine este o latina cu singe fierbinte din moment ce s-a nascut in Venezuela, chiar daca locuieste acum in Elvetia, si joaca pentru Spania. In fata Simonei ii vor tremura picioarele!!!

braveheartro
braveheartro  •  07 Iunie 2018, 08:23
Postat de zorro5 pe 07 Iunie 2018, 05:35

De acord,..cine va castiga meciul de maine intre Halep si Muguruza va castiga si turneul !!! ; problema este,...ca ma indoiesc ca Simona o va putea bate pe Muguruza ; ca procentaj eu zic ca Halep ar avea 30 % sansa sa castige,..iar Muguruza 70 % !!! ; mi-as dori bineinteles ca pronosticul meu sa se infirme !!!

Oare când vom ajunge ca noi, românii, să avem încredere într-unul de-al nostru și să nu mai supraestimăm șansele străinilor? Sunt convins că același pronostic l-ai dat și ieri în meciul cu Kerber. Și eu sper ca Simona să-ți infirme pronosticul și să vă dea una *** tuturor *** de străini.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

portardelegenda
portardelegenda  •  07 Iunie 2018, 05:41

Io zic că finala se joacă după semifinala și trebuie câștigată pentru a fi sigura de trofeu

Vezi toate comentariile (6)
Comentează