SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Cristina Neagu a răbufnit, după marea victorie a Simonei Halep: "Fata asta nu are ce să datoreze României!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iunie 2018 22:34

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii, legitimată la CSM București, se ia de contestatarii Simonei Halep și o laudă pe jucătoarea care tocmai a triumfat la Roland Garros.

"Vreau s-o felicit pe Simona. Mă bucur foarte mult pentru ea. Sunt convinsă că va fi mult mai relaxată acum după acest titlu de Grand Slam. Cred că e o sportivă completă, joacă din ce în ce mai bine. Cu toții avem de învățat de la performanța Simonei. De multe ori se văd doar lucrurile frumoase la televizor, dar vă spun că presiunea pe ea a fost fantastică, mai ales de când a devenit numărul 1.

Important pentru ea e acum să se bucure alături de oamenii cu care a fost de la început. Toată țara s-a simțit mândră că s-a auzit imnul la Paris, dar trebuie să ne amintim de persoanele care vorbeau urât după fiecare eșec al Simonei. Acum e simplu să ne simțim cu toții mândri că suntem români, așa cum probabil la prima înfrângere vor exista din nou acele comentarii răutăcioase.

Trebuie să înțelegem că această fată nu are ce să datoreze României. Țara asta trebuie să învețe să-și respecte valorile. Totul a făcut doar pe munca ei. Familia și prietenii ei merită respect pentru că au fost alături de ea în momentele grele. Nu trebuie să demonstreze nimic nimănui", a declarat Cristina Neagu la TV Digi Sport.

"Și eu vorbesc din propria experiență. Sunt multe de spus. Sincer, nu vreau să vorbesc despre mine acum. În acest moment se merită să vorbim doar despre Simona și trebuie s-o prețuim" Cristina Neagu

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (42)
10153324563120690
Stoica Relu  •  11 Iunie 2018, 18:27
Postat de zizu pe 11 Iunie 2018, 12:59

patriot? adica de ce? patriot cu tara care imi pune doar piedici,in care mi se taxeaza pana si aerul? i a platit tara ....macar o ora de antrenament? un drum cu avionul la un concurs?

Aceasta tara buna si frumoasa ,cum spunea Amza Pellea in rolul lui Decebal,nu are nici o vina ca se traieste rau.De vina sunt cei care o conduc si cei care ii sustin si mai ales romanii care nu fac nimic sa inlaturam aceasta cangrena de la conducerea ei.Tara e minunata si ne ofera absolut tot ce ne dorim,numai ca noi romanii nu sfintim locul unde ne am nascut.Stim doar sa ne plangem ca tara e de ***,de vina,etc.Romania (tracia,dacia) sau cum vrem s o numim e minunata.Una dintre cele mai bogate tari din Europa.Pacat ca e locuita de romani ,majoritatea grobieni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

risc_mix
risc_mix  •  11 Iunie 2018, 13:17
Postat de rjka pe 11 Iunie 2018, 11:27

Auzi ce pot sa spună hateri , ca domne nu contează ca acei oameni care au fost la meci?? au plătit biletul pai nu ia obligat nimeni sa plătească sau sa meargă la meci bravo Cristina. Neagu ai pus punctul pe i , păcat ca halep sau neagu nu sau născut in alta țara pai dacă se nasteau in SUA acei oameni cunosc valorile naționale dar romanul manelist , care se uita doar la can can si gigi, nu ai cum sa ai pretenții de la acești romani care nu au făcut nimic pt țara lor dar dau din gura atunci când ni se ridica drapelul pe cea mai înaltă poziție asta este haterul fără nimic in creer .

Du-te bă la școală, și nu mai face tu pe dirigintele. De unde dracu apăreți bă atâția *** ? Deși ești agramat, îți permiți să critici niște oameni pe care nu-i cunoști. De unde știi tu bă prostănacule ce a făcut fiecare pt România? Vorbești de SUA? Păi ai auzit tu vreun sportiv american să declare că nu are nicio obligație față de țara lui? Dar, se pare că prostia nu are sex. Nu contează dacă ești femeie sau bărbat când ai ,,creer” de bibilică. Ca tine , ca Neagu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  11 Iunie 2018, 12:59
Postat de gicab pe 11 Iunie 2018, 05:50

Încă o dovada de patriotism... vorba aia... dacă tăceai...filozof rămâneai

patriot? adica de ce? patriot cu tara care imi pune doar piedici,in care mi se taxeaza pana si aerul? i a platit tara ....macar o ora de antrenament? un drum cu avionul la un concurs?

Vezi toate comentariile (42)
Comentează